به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از پایگاه خبری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، در دیدار با اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرمشهر، دانشگاه را نبض جامعه دانست و گفت: بحث اظهار نظر، نقد و ارزیابی ها که از سوی دانشجویان صورت گیرد نشان پویایی و سرزندگی دانشگاه است.
وی رویه موجود در ایجاد فضای باز اظهارنظر دانشجویی را الگویی برگرفته از سیره مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: حضور قریب به پنج میلیون دانشجو در صدها مرکز آموزش عالی در کشور نشانه زنده بودن و پویایی جامعه است و در همه زمینهها دانشگاهها فعال و دانشجویان حاضر هستند.
وی افزود: در آغاز سال تحصیلی 58-57 از جمعیت 35 میلیونی کشور 157 هزار نفر دانشجو بودند، امروز جمعیت کشور قریب 78 میلیون نفر است که از آن دانشجویان جمعیتی 5 میلیونی تشکیل میدهند؛ جمعیت کشور به 2 برابر افزایش یافته اما در جمعیت دانشجویی چندین برابر افزایش را شاهد هستیم.
حجت الاسلام شفیعی، ادامه داد: با مراجعه به مصاحبههای خبرنگاران و رسانههای غربی با امام خمینی(ره)، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در می یابیم عمده نگاهی که وجود داشته این بوده که انقلاب با علم و تمدن مخالف است و انقلابیون میخواهند جامعه را به عقب برگردانند، اما امروز شاهد هستیم که میل به آموزش عالی جزء گفتمان عمومی جامعه شده است.
وی با بیان اینکه فارغ از هیاهوهای سیاسی، حرکت علمی در دانشگاهها زنده است، اضافه کرد: دانشگاههای ما در حوزه بومی سازی علم، حرکت علمی و به تعبیر مقام معظم رهبری جهاد علمی گامهای بلندی برداشته اند، دانش هسته ای تنها دانشی نیست که به بومی سازی آن پرداخته ایم، در تکثیر سلولهای بنیادی، نانو، شبیه سازی و علوم دیگر نیز دانشگاه های ما خود را ثابت کرده اند.
وی خطاب به دانشجویان بسیجی عنوان کرد: عزیزان بسیجی در عرصه های علمی در دانشگاه ها سرآمد باشند؛ حتماً در زمینه های علمی دست پر داشته باشند، در انجام فعالیتها نظم را سرلوحه کار قرار دهند و حتی یک کلاس را برای برنامه های غیردرسی تعطیل نکنند.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان، بسیج دانشجویی را بخشی از خاکریز بلند انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: مأموریت بسیج پاسداری از انقلاب اسلامی است اما باید همواره رصد شود که در کجا خطر احساس می شود و نیاز به حضور در کدام عرصه است.
وی اذعان داشت: نسخههای فرهنگی و قالبهای یکسان همه جا جوابگو نیست، پس بسیج دانشجویی در طراحی برنامهها باید با شناخت و به فراخور نیازهای دانشجویان هر دانشگاه عمل کند؛ در طراحی برنامهها، تشخیص ذائقه دانشجویان، نیازسنجی و اولویت بندی باید صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی در طراحی و اجرای برنامههای خود دید جامع داشته باشد، بیان کرد: پاسخگویی به نیازهای فرهنگی موجود مستلزم سازماندهی منظم است، پس برنامه ریزی ها باید ریشه دار باشند و بدانیم که فعالیتها در فضای آرام و به تدریج به نتیجه خواهند نشست.
پایان پیام/
نظر شما