به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان، عليرضا درويش نژاد در جلسه كارگروه مشورتي تشكيل ستاد گراميداشت پيامبر اعظم (ص) گفت: سال 1385 از سوي مقام معظم رهبري به نام مبارك پيامبر اعظم (ص) نامگذاري شد و از آن زمان تاكنون هر ساله در سالروز رحلت پيامبر اكرم (ص) برنامه هاي متنوع فرهنگي از جمله قرائت زيارت نامه حضرت رسول (ص) در مساجد و اماكن مذهبي برگزار مي شود.
وي افزود: با توجه به اهميت و گستردگي فعاليت و برنامه ها نياز است ستاد دائمي پيامبر اعظم (ص) در استان تشكيل شود تا از اين طريق برنامه هاي مورد نظر با هماهنگي و تاثيرگذاري بيشتر اجرا گردد.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان خاطر نشان كرد: استاندار هرمزگان به عنوان رئيس ، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي بعنوان دبير ، سازمان اوقاف و امور خيريه، تبليغات اسلامي، صدا و سيما، ستاد نماز جمعه، شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، امور مساجد، بسيج، شهرداري و ...بعنوان عضو ستاد پيامبر اعظم (ص) استان مي باشند.
درويش نژاد در تشريح وظايف اين ستاد اظهار داشت: تييين مقامات محمدي (ص) براي نسل جوان و افزايش معرفت به ساحت مبارك حضرت رسول (ص)، ايجاد زمينه مناسب جهت انسجام و وحدت ملي حول محور پيامبر اعظم (ص) و نمايان ساختن چهره ي آن حضرت براي جهانيان و رفع شبهات ايجاد شده و...از مهمترين وظايف ستاد پيامبر اعظم (ص) در استان هرمزگان مي باشد.
وي افزود: تدوين و اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي و ديني با موضوع پيامبر اعظم (ص) در هرمزگان مي تواند نقش به سزايي در افزايش و تقويت اتحاد ميان برادران اهل تسنن و شيعه در استان داشته باشد.
بر اساس اين گزارش مقرر گرديد طي روزهاي آينده ستاد استاني پيامبر اعظم (ص) به رياست استاندار برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما