عدم ارتباط دانشگاه و صنعت به جامعه آسیب می زند

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه، عدم ارتباط پژوهشگران دانشگاهی با بخش صنعت را موجب آسیب رساندن به جامعه و ایجاد شغل برای جوانان برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر محمد نبی احمدی، عصر چهارشنبه(19 آذر) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اولین جشنواره ایده پردازی (28 بهمن) در کرمانشاه برگزار می شود.

 

وی، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره را (25 آذر) اعلام کرد و گفت: داوری آثار و طرح های رسیده هم از (10 بهمن) آغاز می شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 50 طرح و مقاله از دانشگاه های معتبر کشور مانند دانشگاه شهید بهشتی، ارومیه، تبریز و همدان به دبیرخانه جشنواره واصل شده است.

 

دکتر احمدی، گفت: عدم ارتباط بین دانشگاه و بخش صنعت حلقه مفقوده ای است که سعی در برطرف کردن آن داریم و در واقع با ایجاد ارتباط میان این دو به دنبال ایجاد اشتغال هستیم.

 

وی، تصریح کرد: اگر دانشگاه ها، اساتید و دانشجویان از بالاترین سطح علمی با صنعت ارتباط نداشته باشند برای جامعه آسیب های زیادی به همراه خواهد داشت.

 

این مقام مسئول، اظهار کرد: طبق آئین نامه و بخش نامه ای که به همه نهادها ابلاغ شده همه ادارات، نهادها و ارگان ها موظف شدند یک تا سه درصد درآمد خود را به حوزه پژوهش دانشگاهی اختصاص بدهند تا ایده ها در جامعه به صورت پدیده در بیاید.

 

احمدی، ابراز کرد: متأسفانه آنچه که در دانشگاه ها مطرح می شود خیلی کم به پدیده تبدیل می شود که سعی ما در برطرف کردن این مشکل است و در واقع سعی ما کنار گذاشتن محصولات بلا فایده است.

 

وی، تصریح کرد: فقط نوشتن مقاله برای دانشجویان ما کافی نیست چرا که سرمایه مملکت این گونه به هدر می رود و جامعه نیز از آن بی بهره می ماند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی، افزود: در کشورهای توسعه یافته که موتور متحرکشان علم است دانشگاه جلوتر از صنعت کار می کند ولی این امر در کشور ما و کشورهای جهان سوم بالعکس است.

 

وی، عنوان کرد: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره این است که دانشگاه را در کنار صنعت قرار دهد و این دو نهاد با هم کار کنند که اگر این کار ممکن شود پیشرفت های بزرگی برای جامعه در پی خواهد داشت.

 

دکتر شکیب صادقی، نیز در این نشست خبری گفت: مشکل عدیده دانشجویان پیدا کردن کار است که هدف ما از برگزاری این جشنواره این است که طرح هایی که به صورت تئوری است به صورت عملی در بیاورند و با ارائه به بخش صنعت به ایجاد شغل برسند و در نهایت دانشجویان در اتمام تحصیل دغدغه شغلی نداشته باشند.

 

دبیر اجرایی جشنواره، یادآور شد: معیار ارزیابی ما دارای پنج بخش است که شامل ارزش تخصصی یک مقاله و طرح، قابلیت ساخت، فروش طرح ها، انتقال دهنده طرح و خریدار آن است.

 

وی، اظهار کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت، وزارت ورزش و جوانان، بنیاد نخبگان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ارگان های مشارکت کننده با ما در برگزاری این جشنواره هستند.

 

در ادامه این نشست نیز دکتر جعفر جماعتی دبیر علمی جشنواره ایده پردازی به بیان ابعاد خاص این جشنواره و شیوه های ارزیابی علمی آثار ارسالی و همچنین اهداف برگزاری این جشنواره پرداخت.

 

پایان پیام/

کد خبر 423822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha