به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدحسین صفار هرندی، شب گذشته (23 آذر) در جمع تعدادی از اعضای جبهه انقلاب فرهنگی کرمان در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی در سخنانی با محوریت «برآوردها» گفت: هر کار و تصمیمی، متأثر و مبتنی بر یک برآورد است و برآوردها تحت تأثیر اطلاعات است.
اختلافات وفاداران به نظام، ناشی از تفاوت در برآوردها است
وی نقطه جدایی افراد هم موضع و هم نظر و مشترک در مبانی و اصول و حتی اختلافات وفاداران به نظام را تفاوت در برآوردها دانست و تصریح کرد: به همین دلیل نمی شود هر گروه را منتصب به فریب خوردن از ضد انقلاب دانست زیرا اختلاف برآوردها می تواند ربطی به آلوده شدن و مفاسدها نداشته باشد هرچند که افراد می توانند توسط دشمن نشان شوند و دشمن یک برآورد را موجه جلوه دهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با افزودن اینکه از این پس، بیش از گذشته با اختلاف برآوردها درگیر خواهیم بود؛ گفت: یک برآورد می گوید زور و قدرت ما در جمع بودن است اما برآورد دیگر خیال می کنند این جمع، زور آنها را کم می کند و ما هر دو این برآورد را در صحنه انتخابات دیدیم.
دو برآوردها داخلی نسبت به محیط بین المللی
وی با تأکید بر اینکه ما باید تکلیف خودمان را روشن و به برآوردهای مشترک برسیم زیرا این پراکندگی، در نتیجه گیری ها، فاصله ها را بیشتر می کند؛ دو برآوردها داخلی نسبت به محیط بین المللی را هم مورد توجه قرار داد و افزود: یک برآورد می گوید اگر بخواهیم به پیرامون خود (غزه، سوریه و فلسطین) بپردازیم، این به مراتب از قدرت ما کم می کند زیرا ما به عنوان یک کشور جهان سوم ظرفیت محدودی داریم.
صفار هرندی ادامه داد: اما یک برآورد دیگر می گوید وقتی خودمان را تکثیر می کنیم و شریک غم های دیگرانی در اطراف کشورمان می شویم در حقیقت به نفع خود از آنها یارگیری و جبهه خود را گسترش می دهیم.
وی افزود: برای همین است که دشمن کم می آورد و در مذاکرات همین ها را در ذهن مرور می کند که طرف ما (ایران) ارزش های خود را در عراق تثبیت کرده، ما را 4 سال در سوریه معطل گذاشته و...
از ابتدای بحران سوریه، دو نگاه در داخل کشور وجود داشت
صفار هرندی با اشاره به اینکه از ابتدای بحران سوریه دو نگاه در کشور وجود داشت که یک نگاه که برآورد آن مبتنی بر یکی دو فقره بود؛ می گفت باید از همین ابتدا پای خود را بیرون بکشیم؛ افزود: برای همین مرکزیت نظام و رهبری را تحت فشار گذاشتند حتی کسانیکه روحیه های خوب رزم جو داشتند مانند احمدی نژاد که به شدت مخالف کمک به سوریه بود و تا آخر هم حتی حاضر نشد یک مکالمه تلفنی با بشار اسد حتی در جریان بمب گذاری و شهادت سه تن از شخصیت های سوریه داشته باشد.
وی با افزودن اینکه این برآورد صحنه را برای ما صحنه به درد بخوری نمی دانست گفت: آقای هاشمی هم همینطور فکر می کرد و نه تنها در سوریه در عراق هم همینطور می دید و فکر می کرد قافیه را باختیم و لذا وقتی داعش حمله کرد گفت: عده ای باید بیایند و بگویند از اول اشتباه رفتیم.
نمی توان به سابقه داران انقلاب، برچسب خیانت زد
صفار هرندی خاطرنشان کرد: ما در مورد این افراد(هاشمی)که جزو سابقه داران انقلاب هستند نمی توانیم برچسب خیانت بزنیم بلکه(تفکر آنها)یک برآورد مبتنی بر یک سری اطلاعات است.
وی ادامه داد: (علیرغم این برآورد) اما حالا خداوند هیبتنی به ایران داده که هر جا مقاومتی در برابر خواسته های غرب و ایالات متحده است یک جوری پای ایران در میان است اما اطلاعات آنها (افرادی نظیر احمدی نژاد و هاشمی)محدود است و می گویند این خطر است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اما در دل ماجرا که می رویم آمریکا به اعتبار همین هیبت ایران، آماده تنازل از موضع خود و آماده باج دادن است؛ کسی که حاضر نبود از اریکه تبختر شیطانی خود پایین بیاید اما چون حس می کند مقدرات بسیاری از کشورهای منطقه در دست ایران است، چاره ای جز نشستن بر سر میز مذاکره ندارد.
ایران یک ابرقدرت است
وی با بیان اینکه کشوری که اراده خود را کیلومترها فراتر از مرزهای خود به کرسی بنشاند این ابرقدرت است و همین که سوریه و عراق و فلسطین و ... را زائده ای از ایران می دانند یک جاهایی تسلیم می شوند و اینها به این دلیل نیست که دیپلمات ها و دولتمردان ما خیلی توانمند هستند و یا توانستند ظرفیت ها را احیاء کنند بلکه به دلیل تسخیر جوف الصخر و مقاومت در غزه و... است.
دریای سرخ به اعتبار اشرافیت ایران بر آن، برای بیگانگان امن نیست
صفار هرندی با افزودن اینکه آنها همیشه از ما می ترسیدند و بستن تنگه هرمز همیشه کابوس آنها بود؛ افزود: برای همین در کنار لشکرکشی ها، احتیاط کردند که منابع و محل های صدور را از ما دور کنند و لذا آن را به دریای سرخ بردند اما از وقتی یمن مسخر انصارالله شد، حرف ها این شده که از این به بعد باید عزای دریای سرخ را بگیریم زیرا تحت اشراف ایران درآمده است چون سر نخ انصارالله دست ایران است و آنجا برای آنها امن نیست.
مانور قدرت تشیع در اربعین، توسط غرب بایکوت خبری شد
وی ادامه داد: با تسلط ایران بر مناطق استراتژی حالا ما کوچک شدیم یا بزرگ؟! بعضی ها در داخل به خاطر شرایط جوی این روزها، شروع به غر زدن در مورد پیاده روی اربعین کردند و حتی بعضی از فتنه گران زمزمه کردند سرویس دهی به زائران اربعین با توجه به مشکلات اقتصادی داخلی چیست؟ در حالیکه دشمن آن را مانور قدرت جمهوری اسلامی عنوان کرد گرچه آن را بایکوت مطلق کردند و تا آنجا که توانستند سانسور خبری کردند و می دانند اربعین از شیعه است و کانون کانون تشیع است.
صفار هرندی با بیان اینکه این یعنی اینکه ایران می گوید غرب هرجور برخورد محدود کننده با من داشته باشد من از جای دیگر پر و بال در می آورم؛ اظهار داشت: حتی بی بی سی هم این را مانور قدرت شیعیان دانست و یکی از چهره های تندرو اهل سنت عراق چند روز پیش در اجلاس به ظاهر ضد تکفیری در دانشگاه الازهر گفت اینها که ایران و شیعه را نشناختند، اربعین به عراق بروند.
نظر فرمانده ناتوی آمریکایی در مورد قدرت شهید کربلا
وی گفت: آن فرمانده ناتوی آمریکایی که در ابتدای بحران عراق گفته بود این شهیدی که پس از 1400 سال اینگونه قدرت بسیج گری دارد روزی ما را از عراق بیرون خواهد کرد؛ مطلب را خوب گرفته بود اما امروز مشکل ما با بعضی ها این است که فهم آنها امروزی نیست و لذا می گویند برای آمریکا کاری ندارد که با یک بمب، امکانات هسته ای ما را بزند در حالیکه اگر می توانست با یک بمب کار را تمام کنند در بقیه جاها که راحت تر می توانست پس چرا نمی کند؟
وی گفت: دشمن می داند هر کس علمی بلند کرده ته آن در سفره ایران به زمین می نشیند و تنها جایی که علم این تفکر متأثر از عاشورا را به دست گرفته ایران است و بقیه اگر عزاداری هم می کنند، تعارف، تفننی و یک کار حاشیه ای است.
برآورد خود را مبتنی بر رؤیت جدید از دنیا باید کرد
صفار هرندی با بیان اینکه عده ای به ما می گویند از دنیا عقب هستیم؛ به آنان توصیه کرد تا برآورد خود را مبتنی بر رؤیت جدید از دنیا بکنند زیرا اگر روزگاری یکی از ناوگان انگلیسی به سواحل بوشهر نزدیک می شد ناصر الدین شاه پیش آنها می رفت و می گفت چه خطایی از ما سر زده است؟ اما امروز قایق کوچک ما در ابوموسی توسط دریادلان، دور ناو انگلیسی مانور قدرت می دهد، مسیر او را تغییر می دهد و آن ناو می گوید نزدیک من نیا دارم نگران می شوم.
وی گفت: مدتهاست که آمریکایی ها به جنگ فانتزی و اینکه بزنند و از طرف مقابل یک شلیک هم نشود، عادت کردند؛ سوریه ای که آنها پیام ناصرالدین شاهی برایش فرستادند حالا 4 سال مقاومت کرده است.
وی در این باره گفت: در دیداری که بشار اسد با مقام معظم رهبری داشت، حضرت آقا با تصرف باطنی در بشار اسد، او را فرزند پدر شجاعی چون حافظ اسد خوانده بود و بشار پس از آن دیدار گفت: احساس آرامش می کنم و نگران نیستم.
اربعین، امروز جزو شاخص های ژئوپلوتیکی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نگاه شما منتقل و از دیگران مثل شما روئین تن درست می کند؛ حزب الله تکثیر شده است؛ جهان به نفع ما عوض شده و تغییرات ژئو پولتیکی پشت سر هم اتفاق می افتد؛ گفت: تا 20 سال پیش اربعین جزو شاخص های ژئوپولتیکی قلمداد نمی شد اما حالا شده و سمت و سوی تغییرات جهان سمت ماست.
همه چیز در مذاکرات به برآورد بر می گردد
وی گفت: اگر مسئول ما فکر کند دستش خالی است و ما در موضع ضعف هستیم باعث می شود تا طرف از او امتیاز بگیرد و همه چیز به برآورد بر می گردد و امام(ره) حق داشت همان موقع که ظواهر امر حکایت از آن داشت که موضع ما ضعف است؛ فرمود من با اطمینان می گویم که «اسلام، سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد» و عده ای فکر می کردند برای تقویت روحیه رزمندگان چنین می گویند اما امام(ره)از یک حقیقت حرف می زد زیرا می دانست بذری که کاشته باید جواب دهد و نصرت خداوند سنت الهی است.
صفار هرندی با بیان اینکه وقتی اسم حاج قاسم سلیمانی در عراق پیچید عده ای که در حال ترک کردن کربلا بودند، آرام شدند؛ گفت: این را با چه چیزی می شود عوض کرد؟ جهان به نفع ما عوض شده باید این را درک کنیم؛ امروز سرآمد توربین سازهای عالم می شویم؛ چینی ها امروز خودشان به ما پیشنهاد رابطه رهبردی می دهند و می خواهند سه برابر پول های بلوکه شده ما بیایند در ایران پروژه اجرا کنند و اگر رئیس جمهور ما دنبال ورود سرمایه گذاران به کشور است حالا چین خودش دارد پیشنهاد می دهد و تحریم ها را در داخل هم می توان شکست.
سپاه، چشم بیدار و مواظب کشور است
وی با اشاره به خوش نیامدن مداخله سپاه به ذائقه بعضی ها خاطرنشان کرد: سپاه نسبت به ناروائی هایی که پیش می آید و دستگاه هایی که چشم خود را نسبت به اتفاقات ناروا بستند نمی تواند شاهد از دست رفتن حیثیت نظام باشد و باید یک جاهایی هشدار دهد زیرا چشم بیدار و مواظب است.
دولت نهم ترازهای مهمی از خدمت گذاری را بنا نهاد
صفار هرندی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سئوالات تعدادی از حضار گفت: در دولت نهم و دهم به ویژه دولت نهم که خود در آن بودم ترازهایی از خدمت گذاری گذاشته شد که مطمئنم چون خیلی ها خودشان توانایی انجام این کارها را ندارند آن دوره را دوره بدبختی می دانند در حالیکه اینها دروغ و اراجیف است؛ زیرا آمار و ارقام موجود است و وقاحت دارد که پروژه هایی که دولت قبل انجام داده است را بخواهیم در موردش دروغ بگویم.
قرائن نشان نمی دهد آمریکا همه پول های بلوکه شده ایران را آزاد کند
وی در خصوص آژادسازی همه پول های بلوکه شده ایران تصریح کرد: قرائن نشان نمی دهد که به صورت جدی دعوای ما با آمریکا حل شود اما اگر این بازی ها را در می آورند و قطره چکانی پولی را آزاد می کنند و ذهن مردم را پای چیزی گروگان می برند که این مسیر با رهبری آنان آینده اش روشن است؛ افزود: مردم ما با هوشیاری مانع از چنین توهینی به ملت خواهند شد.
صفار هرندی گفت: مشکل ما با آنها به سادگی حل شدنی نیست زیرا پذیرفتن موضع اصلی ما به منزله عقب نشینی بزرگی برای آنهاست.
مملکت را حراج فتنه نمی توان کرد
وی در خصوص وزیر علوم هم گفت: مملکت را حراج فتنه نمی توان کرد و موضع مجلس در این زمینه ستودنی است.
عضو مجمع تشخصی مصلحت نظام در خصوص سئوالاتی مبنی بر ورود احمدی نژاد به عرصه انتخابات های پیش رو گفت: بعید است خودش بخواهد راه پیدا کند اما پیگیر است و برای انتخابات مجلس تدارک می بیند.
وی در خصوص جبهه پایداری هم با اذعان به سلامت اعتقادی و انقلابی بعضی از آنان، ابراز امیدواری کرد تا اتفاقات گذشته مایه عبرت باشد و همه گروه هایی که در اصول مشترک هستند به وحدت برسند.
پایان پیام/
نظر شما