پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بسترساز رشداجتماعي/پليس هاي افتخاري افسران جنگ نرم هستند

خبرگزاری شبستان: برگزاری دوره آموزشی پلیس‌های افتخاری غرب گیلان، دیدار فرمانده انتظامی استان با خانواده شهدا، گردهمایی روسا و كاركنان انتظامي كلانتري و پاسگاه‌های شهرستان رشت وطرح پاكسازي نقاط آلوده و جرم خيز در آستارا از اخبار نیروی انتظامی در این هفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سرهنگ عباس اسماعيلي، فرمانده انتظامي شهرستان تالش در جمع پليس‎هاي افتخاري شهرستان‌هاي، تالش، رضوانشهر، ماسال و آستارا كه به مدت يك هفته در شهرستان تالش تحت آموزش هستند، با اشاره به فرمايشات رهبر فرزانه انقلاب که«جوانان ما همان افسران جنگ نرم اند» پليس‌هاي افتخاري را كه درصد عظيمي از آنان را جوانان تشكيل مي‎‌دهند، افسران جنگ نرم دانست.

وی اظهار كرد: از طرح‌هاي بزرگ و ابتكاري نيروي انتظامي به كارگيري جوانان در عرصه‌هاي مختلف ماموريتي است و يكي از اين طرح‌هاي ابتكاري طرح پليس افتخاري است.

اسماعیلی تصريح كرد: يكي از اهداف به كارگيري پليس افتخاري در نيروي انتظامي آشنايي جوانان با ماموريت‌هاي پليس و به تبع آن مشاركتي كردن نيروي انتظامي است.

فرمانده انتظامي شهرستان تالش افزود: 120نفر از افراد ثبت نامي در پليس افتخاري از چهار شهرستان تالش، رضوانشهر، ماسال و آستارا به مدت يك هفته در زمينه‌هاي مختلف توسط مربيان انتظامي آموزش خواهند ديد.


***اجراي طرح پاكسازي نقاط آلوده و جرم خيز در آستارا

سرهنگ رحيم مهدي زاده، فرمانده انتظامي شهرستان آستارا گفت: به منظور برخورد با تهيه و توزيع كنندگان مواد مخدر و معتادان پرخطر، ماموران انتظامي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و پاكسازي مناطق آلوده و جرم خيز را در اين شهرستان اجراء كردند.

فرمانده انتظامي شهرستان آستارا افزود: ماموران انتظامي باتشكيل تيم‌هاي تلفيقي، موفق شدند محل‌هاي حضور معتادان را شناسائي و با دستگيري 31 معتاد پرخطر، مقاديري مواد مخدر از آنان كشف كنند.

اين مقام انتظامي تصريح كرد: دستگيري چهار سارق، پلمپ پنج واحدصنفي متخلف، توقيف 43 دستگاه موتور سيكلت و 43 دستگاه خودرو متخلف از ديگر اقدامات پليس آستارا در راستاي اجراي اين طرح در هفته گذشته بوده  است.

فرمانده انتظامي شهرستان آستارا خاطرنشان كرد: پليس با تمام قوا و 24 ساعته با شماره تماس 110 جهت ارائه هرگونه خدمات در خدمت شهروندان بوده و نيز با شماره تماس 197 آماده دريافت هرگونه انتقاد و پيشنهاد از عملكرد پليس است.

***پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بستر ساز رشد اجتماعي است

سرهنگ محمود قاسمي، فرمانده انتظامي شهرستان لاهيجان در جلسه ساماندهي كلانتري و پاسگاه و پيشگيري از جرائم  كه در سالن اجتماعات اين شهرستان برگزار شد، گفت: همزمان با ايجاد تغييرات و تحولات گسترده در عرصه‌هاي مختلف زندگي پليس نيز در رويكر جامعه محوري خود برنامه‌ها و فعاليت‌هايش را در تمامي حوزه‌ها متناسب با اين تحولات هماهنگ ساخته است.

وي فلسفه‌ استفاده از عنوان جامعه محوري در نيروي انتظامي را افزايش نقش و مشاركت مردم در عرصه‌هاي مختلف اجتماعي ياد كرد و ادامه داد: كاربردي ساختن اين رويكرد در پليس براي برقراري مطلوب نظم و امنيت سبب شده است در تمامي عرصه‌ها توجه بيش از پيش به حوزه‌ي پيشگيري اجتماعي معطوف شود.

سرهنگ قاسمي اظهارکرد: پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي، بستر ساز بروز توانمندي و رشد اجتماعي است.

قاسمي آموزش همگاني و مشاركت هدفمند با اقشار اجتماعي را به عنوان راهبردي در نيروي انتظامي خواند و بيان کرد: اثربخشي فعاليت‌ها، نيازمند وجود بسترهاي مناسبي در سطح جامعه است كه با توجه به توريستي بودن شهرستان و در راستاي برنامه‌هاي كارگروه تخصصي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در برنامه ريزي بلند مدت انجام خواهد شد.

***خانواده شهداء و ايثارگران، سرمايه معنوي و نماد صبر

سردار ابراهيم قائد رحمتي، فرمانده انتظامي استان گيلان در ديدار با خانواده شهداء، ايثارگري شهداء و خانواده آنها را اساس امنيت و آرامش جامعه و حفظ امنيت ايجاد شده را وظيفه همگان عنوان كرد و گفت: پايبند بودن به راه و اهداف شهدا تنها راه حفظ امنيت است.

وی بر رواج و نهادينه شدن فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه به ويژه در بين قشر جوان براي روش ماندن اين راه تأكيد كرد.

فرمانده انتظامي استان گيلان خانواده شهداء را سرمايه معنوي و نماد صبر و استقامت جامعه اعلام و ترويج فرهنگ ايثار، شهادت را مايه بقاء و استحكام انقلاب اسلامي و تضمين کننده در برابر تهديدات دشمنان نظام دانست.

***ماندگاري در وفاي به عهد است

سرهنگ رحيم شعباني، فرمانده انتظامي شهرستان رشت در جمع روسا و كاركنان انتظامي كلانتري و پاسگاه‌ها، گفت: وجود برترين الگو در نزد مسلمانان و شيعيان اين الزام را براي همه ما ايجاد مي‌کند كه بايد جزء بهترين و ايثارگرترين انسان‌ها در جامعه باشيم.

وی پاسداشت ايام شهادت بزرگان ديني به خصوص سرور سالار شهيدان حضرت امام حسين(علیه السلام) و ياران باوفايش را نشان از جايگاه والاي انسانيت در نهان مسلمانان توصيف كرد و افزود: براي توصيف انسانيت وآزادگي بايد به پيغمبر اسلام، حضرت امام حسين (علیه السلام) و ديگر ائمه (علیه السلام) رجوع كرد و اين پاسداشت‌ها اين معنا را نشان مي‌دهد كه بقايمان در تبعيت از رهبران ديني است.

شعباني بقاي نام نيك و ماندگاري هر فرد در جامعه را در وفاي به عهدش براي حفظ اعتقادات و خدمت به جامعه دانست و بيان کرد: براي حفظ آبروي خود و انسانيت بايد سعي كنيم در اعمال نيك از همديگر سبقت گيريم.

وي دوري از تبعيت هواي نفساني را با انجام فرائض ديني و اقدامات انساني امكان پذير دانست و اعلام کرد: خوشبختانه زمينه انجام اقدامات انساني و اعتقادي به خوبي در نيروي انتظامي مهيا بوده و با استفاده صحيح از اين بسترها مي‌توانيم سعادت خود را رقم زنيم.

شعباني با بيان اينكه ماموريت در ناجا بايد براساس سعه صدر و وجدان كاري باشد، اظهار داشت: تخطي از ماموريت ناجا علاوه بر اينكه موجب مواجه شدن مقصر با اقدامات قانوني است بلكه موجب كاسته شدن منزلت اجتماعي اش خواهد بود.

سرهنگ شعباني اعتبار اجتماعي هر فرد را در گرو ارزش قائل شدنش به قوانين اجتماعي ايران كه بر گرفته از قوانين شرعي و اسلامي مي‌باشد، دانست و اعلام کرد: خوشبختانه پليس با شعار جامعه محوري خود در صدد تسهيل در رعايت قوانين اجتماعي براي همه است.

پایان پیام/

 

 

 

 

کد خبر 425163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha