به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حميد نصيري، مديركل هماهنگي شبكه هاي نيکوکاري و موسسات عام المنفعه كميته امداد كشور امروز (1 دی) در گردهمايي امدادياران افتخاري و اعضاي هيئت عامل شبکه هاي نيکوکاري استان با امدادگران با بيان اينکه فعاليت هاي کميته امداد به سمت و سوي گسترش مشاركت هاي مردمي گسترش پيدا کرده، گفت: گسترش مشاركت هاي مردمي به محلات و مشاركت دادن مردم به عنوان يكي از پايه هاي جمع آوري، توزيع، كمك و شناسايي نيازمندان ازاهداف اجراي طرح ايجاد شبكه هاي نيكوكاري است.
وي با اشاره به اين که چرايي و ضرورت تشکيل اين شبکه ها مطالبات مقام معظم رهبري مي باشد، گفت: اولين مطالبه توسعه ساختار مردمي، دومين نکته متکي بودن به کمک هاي مردمي و سومين نکته اين که مساجد بايد ارتباط بين نيازمندان و نيکوکاران را برقرار کنند.
نصيري با بيان اين که شبكه هاي مردمي نيكوكاري در محلات در واقع پيشخوان كميته امداد هستند، احياي سنت هاي حسنه اسلامي احسان و نيكوكاري، توسعه مشاركت هاي محلي، توسعه مشاركت هاي همگاني و واگذاري بعضي از وظايف به مردم و كاهش هزينه هاي اجرايي، مردمي شدن حمايت هاي اجتماعي، نظارت هاي مردمي و معتمدان محلي در راستاي توزيع کمک ها بين نيازمندان واقعي از مهم ترين اهداف شبکه هاي نيکوکاري برشمرد.
مديركل هماهنگي شبكه هاي نيکوکاري و موسسات عام المنفعه كميته امداد كشور با اشاره به اين که نياز نيازمندان خيلي زياد است و مشکل فقرا و نيازمندان تنها مسائل مالي نيست، گفت: مراكز شبكه هاي نيكوكاري كميته امداد مي توانند دراين زمينه نقش موثري ايفا كنند و امروزه سرکشي از يک خانواده يتيم مي تواند در عزت نفس و در پيشرفت او بسيار تأثيرگذار باشد.
نصيري ضمن ابراز رضايت از عملکرد مراکز نيکوکاري، بيان داشت: شبکه اي موفق است که بتواند فقرنوازي را به وجود آورد و شعار ما در اين بخش مردم براي مردم است.
وی عنوان کرد: مراکز نيکوکاري بايد فعال و حامي خانواده ها شوند و در عين حال خانواده را کمک رساني کنند و از ديگر کارکردها اين است که بايد از فقر پیشگیری کنند.
این مسئول ويژگي مراکز نيکوکاري را سرعت بخشيدن خدمت به مردم، هزينه کمتر و بالا بردن کيفيت کار خدمت رساني اعلام و شناسايي نيازمندان و خيران محلات با هدف جذب کمک ها و رفع مشکلات نيازمندان را از مهم ترين فعاليت هاي شبکه هاي مردمي برشمرد.
مديركل هماهنگي شبكههاي نيکوکاري و موسسات عام المنفعه كميته امداد كشور بر لزوم حفظ حرمت و آبروی انسان ها در فرایند کمک رسانی تأکید کرد و افزود: 8 هزار مرکز نیکوکاری تا پایان برنامه ششم توسعه در کشور راه اندازی می شود که تاکنون 800 مرکز نیکوکاری در کشور فعال شده است.
نصیری به فعاليت 12 مرکز نيکوکاري فعال در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: تا پايان سال جاري 5 مرکز نيکوکاري ديگر در استان براي کمک به نيازمندان تأسيس مي شود.
پایان پیام/
نظر شما