محرومیت زدایی باید به عنوان یک بعد کلان در جامعه مطرح شود

خبرگزاری شبستان: یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به اینکه رفع محرومیت آرمان امام(ره) و انقلاب بود، اظهار داشت: محرومیت زدایی باید به عنوان یک بعد کلان در جامعه مطرح شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز(4 دی) در جلسه شورای اداری استان خوزستان، با ابراز خرسندی از حضور در استان، به بیان سؤالی در خصوص امام راحل(ره) پرداخت و گفت: یک سؤال در مواقع مختلف بسیار به ذهن من خطور می کند و شاید در فکر شما هم باشد و آن این است که اگر امام(ره) بودند چه انتظاری از ما داشتند و انتظار امام راحل(ره) در حال حاضر یا بر همیشه تاریخ از مسئولان نظام و مردم چیست؟

 

وی با اشاره به اینکه این امر قابل پیگیری و حدس است و با توجه به اینکه وصیت نامه امام راحل(ره) در دست است می توان با مراجعه به آن به این سؤالات پاسخ داد، افزود: از میان همه فرمایشات امام راحل(ره) می توان پاسخ این سؤالات را برداشت کرد.

 

وی تصریح کرد: دو شعار بزرگ در کارنامه انقلاب اسلامی وجود دارد که این دو شعار عبارتند از «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و « نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی»؛ در این دو شعار یک آرمان مهم را می توان ترسیم کرد و آن رفع محرومیت از همه عرصه های جامعه شامل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... است.

 

حجت الاسلام والمسلمین، اضافه کرد: بعد از انقلاب، انقلابیون به رهبری امام خمینی(ره) همه تلاش خود را جهت رفع محرومیت ها به کار گرفتند و این امر تنها در عرصه های سیاسی و فرهنگی خلاصه نمی شد بلکه همه عرصه ها را با هم در برمی گرفت حتی نگاه ها به فراسوی مرزها بود.

 

وی اذعان داشت: در شعار «استقلال، آزادی، ‌جمهوری اسلامی» استقلال به معنی رفع محرومیت ناشی از وابستگی، آزادی به معنی رفع محرومیت ناشی از استبداد و جمهوری اسلامی برای رفع محرومیت ناشی از بی‌توجهی که به جامعه بود.

 

یادگار امام خمینی(ره)، با اشاره به اینکه رفع محرومیت آرمان امام(ره) و انقلاب بود، آرمانی که همیشه به عنوان یک نقطه کانونی پیش روی ماست تا راه را گم نکنیم، ادامه داد: وقتی انقلاب شكل گرفت اولين كارها توجه به تامین مسكن، برداشت محصول، توجه به محرومان كميته امداد(ره) و مستضعفين بود.

 

وی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب مسئله جهاد سازندگی و کمک به مستضعفان به قدری پر رنگ بود که برخی انقلابیون واقعی را سوسیالیسم لقب دادند، عنوان کرد: امام راحل(ره) در نامه ای بیان داشتند که باید مراقب باشیم این گونه تلقی نشود که روحانیت شیعه توجهی به محرومان و مستضفعان ندارد.

 

وی با تاکید بر اینکه محرومیت زدایی باید به عنوان یک بعد کلان مطرح شود، ابراز کرد: انتظار امام(ره) تلاش در جهت رفع محرومیت است که این امر شامل محرومیت زدایی فرهنگی و اخلاقی است؛ جامعه ای که در آن فقر باشد لاجرم به فرموده پیامبر(ص) به کفر می انجامد.

 

حجت الاسلام والمسلمین خمینی، با اشاره به اینکه هیچ وظیفه ای برای مسئولان جامعه پررنگ تر از تلاش برای رفع محرومیت در عرصه های مختلف نیست، خاطر نشان کرد: بزرگترین انتظار امام راحل(ره) همت بیشتر برای این امر است.

 

وی با اشاره به اینکه جامعه ای که آزاد نباشد و انسان ها احساس کنند برای بحث کردن و سخن گفتن باید هزینه دهند محروم است و این جامعه نمی تواند قدرتمند باشد، اظهار داشت: رابطه مردم و مسئولان باید رابطه فرزند و پدری باشد، پدر اگر جایی منع کرد این منع از زاویه خیرخواهی است نه تمامیت خواهی.

 

وی با بیان اینکه جامعه ما امروز نعمتی دارد که نباید به آن بی توجه بود، خاطر نشان کرد: یکی از نعمت های مهم جامعه امروز ما استقلال کشور است و این امر موجب شده ایران در منطقه و جهان به عنوان یک کشور مستقل و دارای قدرت شناخته شود.

 

نوه امام راحل(ره)، یاد آور شد: بخش اعظم و مهمترین عامل استقلال کشور، در دفاع مقدس و با ایستادگی مردم، خون های شهیدان و پیوندی عمیقی که میان رزمندگان و امام(ره) برقرار بود و تا امروز نیز ادامه دارد، شکل گرفت.

 

وی خطاب به مسئولان، تاکید کرد: قدر این دوره کوتاه مسئولیت خود را بدانید، در هر موقعيتی که قرار دارید قدر اين دوره خدمت را بدانيد، ادای دين ما به امام(ره) و شهدا، تلاش بيشتر برای رفع محروميت است.

 

حجت الاسلام والمسلمین خمینی، با اشاره به اینکه خوزستان پتانسیل ها و ظرفیت های عظیمی دارد که می تواند در رفع محرومیت ها و توسعه و آبادانی شهرها و روستاها کمک کند، بیان داشت: رفع ممحرومیت عرب، کرد، لر و فارس نمی شناسد بلکه یک همت و عزم راسخ می خواهد.

 

وی بر تلاش برای رفع بیکاری که جز با سرمایه گذاری قابل حل شدن نیست، تاکید کرد و گفت: جذب سرمایه آرامش می خواهد و آرامش قبل از هر چیزی مرهون نگاه شماست البته آرامش در بيرون ما نيست بلكه در درون ماست، كسی كه در وجودش آرامش است اطراف و دور خود را نيز آرام می ​كند.

 

وی تصریح کرد: به تعبیر استاندار خوزستان در این استان یک عزم به سمت توسعه به وجود آمده است که باید این را ارزشمند و مقدس بدانید، دل ها را از کینه و نفرت پاک کنید و تحمل ها را بالا ببرید و برای رفع محرومیت به عنوان یک وظیفه و ادای دین به فردای جامعه خود ایجاد اشتغال کنیم.

 

یادگار امام راحل(ره)، تاکید کرد: شأن این استان بالاتر از این‌هاست و خوزستان دارای نیروی انسانی بسیار، منابع طبیعی، آب، سرمایه و زمین نیز دارد و آن چیزی که باید همه این ها را یک مدار کند، دست هایی است که باید گره بخورد و دست گره خورده دل گره خورده می ‌خواهد.

 

پایان پیام/

کد خبر 426516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha