به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(6 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع طرح گردشگری آبی در استان، گفت: پروژه گردشگری آبی در استان با اعتبار یک هزار و 300 میلیارد تومان در دست اجراست و شامل هفت پروژه در اهواز، شادگان و آبادان است.
وی با بیان اینکه پروژه های گردشگری در شوشتر، مال آقا و هندیجان نیز در دست بررسی است، تصریح کرد: هدف ما از اجرای این پروژه ها آشتی دادن مردم هم به لحاظ نگاه و هم اقتصاد با گردشگری آبی است؛ علاوه بر گردشگری بحث ایجاد اشتغال نیز در این کار مدنظر قرار دارد.
دکتر مقتدایی، با اشاره به اینکه بخش اعظم اقتصاد استان ما در درون رودخانهها، تالابها و سواحل است كه به علت نگاه ما فقط به بحث بنادر و کشت و صنعت مغفول مانده اند، افزود: در کشورهای پیشرفته آب را در مسیری هدایت می کنند که بتوان از ارزش افزوده آن استفاده کرد.
وی با بیان اینکه قصد ما نیز این است که مردم نگاهشان بیشتر به مرکز رودخانه باشد نه پشت به آن، اضافه کرد: هدف ما حرکت در مسیر توسعه در تمام زمینه هاست و این کار نیازمند همکاری همه مسئولان و اصحاب رسانه است تا کار را با هم آغاز، پیگیری، نظارت، اصلاح و به نتیجه برسانیم.
استاندار خوزستان، پروژه های احداث مجتمع های تفریحی در دز، اروند، بهمنشیر و کرخه، پروژه احداث دیوار ساحلی، پروژه احداث روشنایی کارون و ساماندهی جزیره شادمانی در آبادان را از جمله اقدامات در راستای طرح گردشگری آبی عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه احداث برخی از این پروژه ها به طور طبیعی مباحث جدیدی را پیش می آورد که دستگاه های متولی و مدیریت استان باید با تعامل این ها را حل کنند، اذعان داشت: تصمیم داریم این پروژه ها را تا پایان سال جاری به بهره برداری برسانیم.
وی ابراز کرد: هفت پروژه تاکنون عملیاتی شده که پنج پروژه در اهواز و در آبادان و شادگان نیز هر کدام یک پروژه اجرا می شود و به زودی طرح گردشگری رودخانه گرگر شوشتر نیز کلید می خورد؛ مزیت کار این است که مردم اثرات آن را در زندگی خود به خوبی مشاهده می کنند.
مقتدایی، با بیان اینکه این یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار جهت زیرساخت کار است و قطعا اگر مردم پیشرفت کار را ببینند خودشان برای سرمایه گذاری اقدام خواهند کرد، یاد آور شد: به آینده این اقدامات امیدواریم و نگاه ما به سمت استاندارهای ملی و جهانی است.
وحيد قاسمی، مشاور استاندار خوزستان در میراث فرهنگی و گردشگری، با بیان اینکه خوزستان باید با قابلیت های آن شناخته شود، اظهار داشت: در زمينه گردشگری اصحاب رسانه بخشی از اين جريان فكری هستند و می توانند به معرفی ظرفيت های استان بپردازند.
وی تاکید کرد: در پروژه رودخانه گرگر شوشتر نگاه معطوف به تاریخ است و در اهواز و آبادان نگاه کلان شهری و شهری مدنظر است، همین طور در بحث تالاب ها، هورها که دارای اهمیت خاصی هستند همچون تالاب شادگان، نگاه ما محرک توسعه در این فضا بوده است.
قاسمی، با اشاره به اینکه برای اجرای این پروژه ها در سال 94-93، 80 میلیارد تومان تخصیص داده شده، عنوان کرد: برای طرح گردشگرشی رودخانه گرگر، 57 هکتار در نظر گرفته شده که در فاز اول طراحی 2.7 هکتار انجام شده است.
وی با بیان اینکه در اهواز با محرویت رودخانه کارون و تبدیل آن به یک محور گردشگری، 11 نقطه در حد فاصل پل ششم تا نهم به مساحت 470 هکتار در نظر گرفته شده که در حال حاضر چهار نقطه آن آماده اجراست و برآورد ریالی برای این چهار مجموعه 16 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی جزیره شادمانی در آبادان نیز شامل 50 هکتار است و اعتبار اولیه ان 10 میلیارد تومان در برآورد شده است، خاطر نشان کرد: در همه این پروژه ها پارکینگ، پمپ بنزین، رستوران،خدمات رفاهی و پشتیبانی در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما