به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سیدجعفر حجازی، استاندار خوزستان، عصر گذشته (9 خرداد) در شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، با بیان اینکه چند صدایی بودن، به ضد یکدیگر عمل کردن و رسانهای کردن نکات منفی استان مشکلی را حل نمیکند، گفت: بسیاری از این مسائل را میتوان در یک اتاق فکر نقادانه بررسی و راهکار اصلاح آن را بهدست آورد.
وی با اشاره به اینکه خوزستان از نظر بودجهای، مالی و یا توجه نکردن دولت مشکلی ندارد، خاطرنشان کرد: مشکلات استان، درون خود مجموعه است و اگر اراده کنیم می توانیم آنها را مرتفع سازیم.
وی مجموع اعتبارات اختصاص یافته در سه سفر هیئت دولت به خوزستان را رقمی بیش از 27 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این رقم معادل مصوبات سه سفر هیئت دولت در 17 استان دیگر کشور اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی است.
استاندار خوزستان با بیان اینکه تاکنون به طور میانگین بیش از 60 درصد سفرهای هیئت دولت به استان اجرایی شده است، اضافه کرد: هماکنون 82 درصد مصوبات سفر اول، 59 درصد مصوبات سفر دوم و 50 درصد مصوبات سفر سوم هیات دولت به خوزستان یا اجرا شده و در حال اجراست و یا در لایحه بودجه 90 پیش بینی شده است، همچنین تاکنون برای پروژههای تمام شده چهار هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار هزینه کردیم.
وی با ابراز نارضایتی از اینکه در بسیاری از جلسات خارج از استان با هیئت وزرا و یا در جلسات استانی با ارگان دولت هنگام طرح یک موضوع، یک سؤال همیشگی مطرح میشود و آن اینکه چرا ما از آن موضوعات مطلع نیستیم، تصریح کرد: اینها نشاندهنده وجود یک اشکال اساسی است که باید با کار پژوهشی جامع توسط گروهی از دانشگاهیان، متفکران و محققان ضعف اطلاعرسانیها بررسی شود.
وی بیان کرد: بسیاری از مسئولان کشوری، مهمانان نوروزی و راهیان نور این سؤال را مطرح میکنند که علت وجود نگاه و نگرش منفی مردم استان نسبت به مسائل چیست و اینکه چرا برای تغییر نگرش مردم استان کاری انجام نمیشود و تمام انگیزههای یک مدیر، پزشک، استاد دانشگاه و همه مردم به راحتی در حال از بین رفتن است و ناهماهنگی بسیار در استان وجود دارد.
حجازی اذعان داشت: در بسیاری از نوشتارها از فقر، بیچارگی و بدبختی مردم استان گفته میشود و واژههای مأیوسکننده ای به کار میرود که باید بررسی کرد چرا این کلمات به وفور در استان رواج دارد؛ پاسخ تمام این پرسشها به روابط عمومیها برمیگردد، باید بررسی شود چرا با وجود این حجم روابط عمومی، ارتباطات، دانش و تجهیزات نتیجه این گونه شده است.
وی بر ریشه یابی و حل مسائل موجود استان تأکید کرد و ادامه داد: ما تنها به میزان بودجه دولت نگاه میکنیم که سالانه مجموع 2 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار به استان تعلق میگیرد؛ اما بودجه منابع داخلی و صنعت و بسیاری از بخشهای دیگر را در محاسبه منظور نمیکنیم.
وی یادآور شد: خوزستان در ابتدای دولت نهم از نظر سرانه درآمد اقتصادی خانوار در رتبه سیزدهم کشور قرار داشت اما اکنون طبق آمار وزارت اقتصاد و دارایی به رتبه 6 کشور رسیده و با همین روند رشد طی 2 سال دیگر به رتبه دوم و سوم دست مییابد، اما صدای بدبختی استان گوش کشور را پر کرده که اینها به هیچ وجه به صلاح نبوده و مشکلی را رفع نمیکند.
استاندار خوزستان عنوان کرد: اینکه بهطور مدام از نداشتهها گفته شود تا دولت اعتبار بدهد، به هیچ وجه به نفع استان نیست، زیرا منجر به فرار ثروت استان یعنی مهاجرت نخبگان و دانشآموختگان می شود.
وی تأکید کرد: روابط عمومیها باید در جهت بالابردن امیدواریها، ایجاد فضای مثبت در تعامل سازنده با رسانهها، اطلاعیابی قبل از اطلاع رسانی، انتقال موضوع از زبان مردم، توسعه ارتباطات با مردم و دریافت دغدغههای آنان عمل کرده و با ابتکار و خلاقیت مردم را وارد صحنه کنند و آنها را در گفتمانها و انتقال مسائل مشارکت دهند؛ همچنین باید یک اتاق فکر متشکل از دستگاهها، روابط عمومیها و رسانهها تشکیل و برای مشکلات استان چارهاندیشی شود.
وی بیان داشت: نگاه و روش ها را باید تغییر داد در غیر اینصورت جز مأیوس کردن مردم استان راه به جایی نمی بریم، مسئولان باید به مردم خدمت کنند و آنها را در اطلاعرسانی همراه و همگام سازند تا قاعده حفظ شده و مردم را امیدوار و در صحنه نگه دارد و بتوان فضای منفی را در جامعه به فضای مثبت تبدیل کرد.
پایان پیام/
نظر شما