به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، حجت الاسلام عليرضا حسيني شب گذشته (14 دي) در حاشيه ديدار علماي سني و شيعه با استاندار خراسان جنوبي در جمع خبرنگاران، اظهار كرد: وحدت دستوري قرآني است كه همه فريقين اسلام نسبت به قرآن اشتراك اعتقادي دارند.
وي با اشاره به آیه 103 سوره آل عمران مبني بر وحدت، افزود: در این آیه خداوند میفرماید «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا» به این معنی که چنگ به ریسمان قرآن بزنید و از هم متفرق نشوید.
امام جمعه درمیان با بیان اینکه هجرت پیامبر گرامی اسلام(صلي الله عليه وآله) از مکه به مدینه، نقطه عطفی در تاریخ اسلام است، گفت: پيشرفتها و تمدنسازي اسلام از مدينه آغاز شده است.
حجت الاسلام حسيني با طرح اين سوال كه چرا مردم مدينه از پيامبر استقبال كردند، ادامه داد: رازش در اين بود كه با هم اختلاف داشتند اما وقتي ديدند حضرت محمد(صلي الله عليه وآله) پيامبر الفت و مهرباني و برادري است از ايشان استقبال كردند و پيامبر محور وحدت مردم مدينه شد.
وي با تاكيد بر اينكه مشي ائمه معصومين(عليه السلام) بعد از رحلت پيامبر كه حتي مسائلي به وجود آمد سخن و يا حركت عملي مبني بر تفرقه و اختلاف نبود، بيان كرد: تمركز ائمه اطهار(عليهم السلام) بر اين بود كه شاكله امت اسلامي و مصلحت اسلام حفظ شود.
امام جمعه درميان عنوان كرد: علماي راستين شيعه و سني كه داراي مدارج عالي و افكار بلند بودند نيز همواره بر ايجاد وحدت و تقريب مذاهب بين امت اسلامي تلاش كردهاند.
حجت الاسلام حسيني ادامه داد: بنابراين تجربه تاريخي صدر اسلام و سيره اهل بيت(عليهم السلام) و روش علماي راستين بايد سرمشق و الگوي امت اسلامي براي وحدت و همدلي باشد.
به گفته وي در آيه 213 سوره بقره خداوند، اختلاف و تفرقه را به ستم و تجاوز و بغی نسبت می دهد و عامل این ستم و بغی را شیطان معرفی می کند.
امام جمعه درمیان اختلاف را ناشي از هواي نفس، وسوسه شيطان و خواسته امروز صهيونيسم دانست و گفت: پيشرفت و آرامش در سايه وحدت به وجود ميآيد و اين مهم هميشه در اطاعت از اولاامر و ولايت فقيه محقق ميشود.
پايان پيام/
نظر شما