به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز(16 دی) در مراسم هفدهمین یادواره شهدای هویزه که در محل یادمان شهدای هویزه برگزار شد، شهدا را سرمایه و الگویی برای همه اقشار و دوران ها دانست و گفت: یاد همه این شهدا را گرامی می داریم و امیدواریم بتوانیم پیرو خوبی برای آنها باشیم.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به برکت حضور و فداکاری اقشار مختلف مردم در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی بوده، افزود: در دوران دفاع مقدس همه اقشار به ویژه دانشجویان سراسر کشور برای دفاع از کشور و میهن اسلامی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و حماسه های بسیاری آفریدند.
هاشمی، با اشاره به اینکه امروز نیز دانشجویان ما در همه عرصه ها پیشتاز هستند و در صورت نیاز به دفاع و فداکاری می پردازند، تصریح کرد: امروز دانشگاه ها و دانشجویان ما در سایه نظام اسلامی فعالیت می کنند و در کنار سایر اقشار حافظ خون، راه و پیام شهیدان هستند.
وی با بیان اینکه پاسداری و صیانت از خون شهدا تنها یک شعار نیست بلکه ضرورتی ملی، تاریخی و دینی است و افرادی می توانند در این مسیر حضور یابند که از درک، بینش و بصیرت کافی برخوردار باشند، اضافه کرد: حرکت در این مسیر نیازمند منطقی مستحکم و بصیرتی عمیق است.
وی با اشاره به اینکه امنیت ملی و معنوی جامعه از راه بصیرت افزایی محقق می شود، خاطر نشان کرد: خون شهیدان نه تنها راه صیانت از کشور بلکه گشاینده مسیر کمال بشری است و آنجا که اهل علم و عمل متوقف می شوند اهل شهادت هستند که راه را باز می کنند.
معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ شهادت را فرهنگی حرکت زا و برکت آفرین دانست و اذعان داشت: هرگاه جامعه ای رو به تاریکی کی رود این خون شهیدان است که نورافشانی می کند و راه درست را نشان می دهد از این رو باید قدردان شهدا باشیم.
وی با بیان اینکه خون شهیدان همچون اقیانوسی است که با تزریق بر پیکره جامعه موجب به حرکت در آمدن اجتماع می شود، تاکید کرد: عرفان شهدای ما عرفان حماسه است و افرادی که امروز به این معرفت دسترسی پیدا کرده اند آماده اند بدون هیچ ادعایی این مسیر ناب عبودیت را طی کنند.
وی بر زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و آرمان های آنها تاکید کرد و ادامه داد: شهیدان با فداکاری و ایثارگری و با خونی که به پیکر جامعه تزریق کردند تاثیر زیادی در راستای انتخاب مسیر درست به مردم دارند از این رو مراکز علمی نیز باید روشن کننده راه و از بین برنده تردیدها باشند.
هاشمی، شهدا و علما را دو محور پیشرفت جامعه و دفاع از آن مقابل خطرات دانست و با اشاره به اینکه رسالت علما از رسالت شهدا کمتر نیست، یاد آور شد: در دوران دفاع مقدس چهار هزار و 500 دانشجو برای دفاع از ناموس و وطن خود به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
وی از کنگره ملی سراسری شهدای دانشجو اسفند ماه امسال در تهران خبر داد و عنوان کرد: یادواره شهدای دانشجو تاکنون در 21 استان کشور برگزار شده و امسال برای اولین بار یادواره شهدای دانشجو در هویزه در عرصه ملی برگزار شد که در اهواز نیز به زودی به اجرا در می آید.
پایان پیام/
نظر شما