تشكيل اتاق فكر و مشاوره بين ستاد كنگره شهداي  استان سمنان و جهاددانشگاهي

خبرگزاری شبستان:رئيس ستاد كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان جمع آوري آثار شهدا را از فعاليت‌هاي اصلي و مهم ستاد كنگره شهداي استان عنوان كرد و گفت: تمام هم و غم ما جمع‌اوري آثار شهدا شامل عكس، فيلم، خاطرات، وصايا و... و در اين بين از تمام ظرفيت‌هاي موجود در استان استفاده مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي جهاددانشگاهي استان سمنان، سرهنگ عبدالرحيم فريدون در نشستي با رئيس جهاددانشگاهي استان سمنان افزود: تعداد سازمان ها و ارگان‌هايي كه در جمع آوري آثار شهدا در جهت اشاعه فرهنگ ايثار و شهادت حوصله به خرج بدهند بسيار كم است، اما ستاد كنگره شهداي استان اين كار را به عنوان يك رسالت مهم و اصلي براي خود مي‌داند و تاكنون رقم قابل توجهي فيلم، عكس، خاطرات و ... از شهدا جمع آوري شده است.

وي ادامه داد: كتاب فرهنگ‌نامه شهدا شامل معرفي شهدا، زندگي‌نامه و خصوصيات اخلاقي شهدا براي هر شهرستان به طور مجزا از مهمترين و عمده ترين فعاليت ستاد كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان است كه در حال حاضر فرهنگ‌نامه شهداي شهرستان آرادان و گرمسار به ترتيب در 1 و 3 جلد رونمايي شده است.

رئيس ستاد كنگره شهداي استان سمنان اضافه كرد: براي ساير شهرستان ها نيز فرهنگ نامه شهدا تدوين و چاپ مي‌شود، حدود 8 جلد براي شهداي شهرستان سمنان، 12 جلد شهداي دامغان و 18 الي 20 جلد شهداي شهرستان شاهرود و همچنين براي شهداي شهرستان مهديشهر و ميامي نيز به چاپ خواهد رسيد، براي شهداي شاخص استان سمنان نيز به طور مجزا كتاب چاپ مي‌شود.

سرهنگ فريدون با اشاره به فعاليت‌هاي ارزشمند جهاددانشگاهي گفت: جهاددانشگاهي ظرفيت و پتانسيل بزرگي دارد، يك نهاد انقلابي است و اميدواريم با تخصص و مهارت‌هاي خوب و مطلوبي كه دارد، به ستاد كنگره شهداي استان جهت هر چه بهتر برگزار شدن كنگره بزرگداشت سه هزار شهيد استان و انجام امور جمع‌اوري آثار شهدا كمك كند.

وي افزود: ما در ستاد كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان اين آمادگي را داريم تا با تشكيل اتاق فكر ميان ستاد كنگره و جهاددانشگاهي از تخصص و خدمات فرهنگي، آموزشي و پژوهشي جهاددانشگاهي استان سمنان بهره بگيريم.

رئيس جهاددانشگاهي استان سمنان نيز در اين جلسه گفت: مخاطب شناسي، قالب شناسي و ابزار شناسي در تأليف و تدوين كتب و مقالات بخش ايثار و شهادت يك ضرورت است.

حسن رهايي افزود: آسيب شناسي و مخاطب شناسي را يكي از دغدغه‌هاي مهم و اساسي در ترويج و اشاعه فرهنگ ايثار و شهادت به نسل جوان امروز دانست و تأكيد كرد: بايد از ظرفيت پايان‌نامه‌ها و مقالات پژوهشي و طرح‌هاي پژوهشي براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت استفاده كرد.

وي ادامه داد: در اين صورت مي‌توانيم از نوآوري، خلاقيت، و... در كار توليدات بخش ايثار و شهادت بهره ببريم و توليدات خود را به سمت توليدات اثرگذار پيش ببريم.

رئيس جهاددانشگاهي استان سمنان اضافه كرد: جهاددانشگاهي استان سمنان در حوزه آموزشي و پژوهشي و مركز افكار سنجي جهاددانشگاهي مي‌تواند بازوي كمكي ستاد كنگره سرداران و سه هزار شهيد استان سمنان باشد.

رهايي تأكيد كرد: انجام فعاليت هاي پژوهشي، آموزشي و فرهنگي در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه يكي از رسالت‌ها و افتخارات جهاددانشگاهي به عنوان يك نهاد انقلابي است.

پایان پیام/

کد خبر 430440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha