راه اندازی کلینیک ویژه خانواده در کردستان ضروری است

خبرگزاری شبستان: معاون امور اجتماعی بهزیستی کردستان، راه اندازی کلینیک ویژه خانواده در استان را امری ضروری خواند و گفت: برای ارائه مشاوره های قبل،حین و بعد از ازدواج نیاز به ایجاد کلینیک های خانواده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محسن شجاعی، شامگاه گذشته (21 دی) در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان در سنندج، اظهار کرد: به دلیل پیشرفت سریع تکنولوژی شاهد تغییراتی در سبک زندگی مردم هستیم و این امر را نمی توان انکار کرد.

 

وی، عنوان کرد: در سال 84 از هر 9.3 ازدواج در کشور یکی به طلاق منجر می شد ولی در پایان سال 92 از هر 5 ازدواج یکی به طلاق ختم شده است.

 

شجاعی، یادآور شد: در استان کردستان نیز در یک دهه گذشته به ازای هر 8.5 ازدواج یک طلاق اتفاق افتاده و این نسبت در پایان سال 92 به یک طلاق به ازای 5 ازدواج رسیده است.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی کردستان، گفت: چند سال گذشته با نظارت اداره کل امور اجتماعی و امور بانوان خانواده استانداری و مشارکت بهزیستی، دادگستری کردستان، دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی و پیام نور، بنیاد شهید استان و معاونت اموراجتماعی نیروی انتظامی استان سند کنترل و کاهش طلاق تهیه و تدوین شد.

 

شجاعی، افزود: اقدامات اساسی باید بر اساس سطوح پیشگیری از جمله اطلاع رسانی و آگاه سازی، ارایه خدمات، بازتوانی و توانمندسازی برای کنترل و کاهش طلاق انجام شود.

 

وی، بیان کرد: الزام افراد در حین ازدواج به گذراندن دوره های آموزشی و اخذ گواهی مربوطه به منظور ارائه ثبت ازدواج در دفاتر، توسعه و تقویت پایگاه های خدمات اجتماعی در مناطق با نیازهای ویژه و افزایش ضریب خدمات در حاشیه شهرها از جمله اقدامات کوتاه مدتی است که برای کنترل طلاق می توان انجام داد.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی کردستان، تدوین محتوای آموزشی ویژه مربیان و مدرسین آموزش مهارت های زندگی، هماهنگی با مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور به منظور تاکید بر روحانیون و امامان جماعت شهری و روستایی در خصوص اهمیت انجام مشاوره قبل از اقدام به طلاق و ازدواج و انجام پژوهش های کاربردی را از جمله اقدامات میان مدت برای کنترل و کاهش طلاق ذکر کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 430974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha