سرهنگ غلامرضا شريعتي، فرمانده سپاه مركز مازندران، امروز (23دي) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري به مناسبت نخستين حمله و بمباران شیمیایی عراق علیه ایران در جریان جنگ تحمیلی گفت: در جنگ ها، يگان هايي كه در جنگ تاب و توان مقابله را ندارند از سلاح هاي غير متعارف و راه هاي ناجوانمردانه بهره مي گيرند.
وي اظهار كرد: هنگامي كه رژيم بعث عراق در مقابله دلاورمردي هاي جوانان ايران، تاب مقاومت نداشتند از سلاح شيميايي كه توسط غرب به صدام داده مي شد جهت جلوگيري از پيشروي ايرانيان نهايت استفاده را داشتند.
سرهنگ شريعتي با اشاره به اينكه در فرهنگ بين الملل، اين سلاح ها محكوم شده است، افزود: خوي استكباري صدام و حاميانش در مقابل ملت ها و انسان هاي آزاده موجب شد تا بمباران شيميايي را بكار برند.
وي با اشاره به اينكه نخستين حمله و بمباران شیمیایی عراق علیه ایران در جنگ تحمیلی در بيست و سومين روز از دي ماه صورت گرفت، بيان كرد: با آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه ایران، به دفعات متعدد بر خلاف قوانين بین المللی از سلاح های میکروبی، شیمیایی و کشتار جمعی، استفاده شد.
سرهنگ شريعتي افزود: ناکامی ارتش تا دندان مسلح عراق در مقابله با نيروهاي مخلص و تحت امر ولايت و رهبري مهم ترين عامل استفاده سربازان عراقي از سلاح هاي شيميايي عليه ايران بود.
وي تصريح كرد: بكارگيري سلاح هاي شيميايي از سوي نيروهاي بعثي در دوران هشت سال دفاع مقدس موجب به شهادت رسيدن و مجروح شدن ده ها هزار نفر كودك، نوجوان، جوان و پير اعم از زن و مرد شد كه با گذشت سالها از پایان جنگ تحمیلی، اثرات این سلاحهای کشنده هنوز باقي است.
سرهنگ شريعتي با اشاره به وجود تعداد زيادي از قربانيان حملات شيميايي عراق در ديار علويان، ابراز كرد: ملت نستوه و شهيدپرور ايران اسلامي با حضور در همه عرصه هاي انقلاب اسلامي حافظ خون شهدا، آرمان هاي امام خميني(رحمت الله عليه) و منويات مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) هستند.
وي با اشاره به اينكه بسياري از جانبازان شيميايي استان مازندران هم اكنون در آسايشگاه امام علي(عليه السلام) اين استان به عنوان اسناد جنايت هاي صدام و حاميانش در هشت سال دفاع مقدس بستري هستند، گفت: ديار علويان، 10 هزار و 400 شهيد را تقديم انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران كرده است.
پايان پيام/
نظر شما