عدم توجه به پژوهش، معضل دانشگاه ها/ تحصیل 82 هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی و فنآوری جهاد دانشگاهی، از عدم توجه به پژوهش در دانشگاه ها به عنوان یکی از معضلات دانشگاه های کشور یاد کرد و گفت: پژوهش و فنآوری به دانشگاه ها توان زایش می دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکتر حمید امین اسماعیلی، معاون پژوهشی و فنآوری جهاد دانشگاهی امروز (24 دی) در نشست پژوهشی بررسی دستآوردها و پتانسیل‌های خراسان شمالی با اشاره به تحصیل بیش از 82 هزار دانشجو در دانشگاه ها و مراکز علمی کاربردی این نهاد، گفت: از این تعداد 26 هزار دانشجو در دانشگاه های جهاد دانشگاهی و 60هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی  این نهاد در حال تحصیل هستند.

 

وی با اشاره به فعالیت سه پژوهشگاه، 25 پژوهشکده و 19مرکز رشد و نیز دو پارک علم و فنآوری در جهاد دانشگاهی کشور، خاطرنشان کرد:  متاسفانه هنوز مشکلی که در ابتدای انقلاب به علت آموزش محوری وجود داشته، هنوز نیز در دانشگاه ها به چشم می خورد.

 

اسماعیلی از عدم توجه به پژوهش در دانشگاه ها به عنوان یکی از معضلات دانشگاه های کشور یاد کرد و با بیان اینکه پژوهش و فنآوری به دانشگاه ها توان زایش می دهد، افزود: جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهشی و تامین زیرساخت های آن تلاش های فراوانی را انجام داده است.

 

وی یادآور شد: طراحی و ساخت فرستنده های رادیویی و تلویزیونی از جمله اقداماتی بوده است که در حوزه پژوهش‌های فن‌آورانه و صنعتی انجام شده است.

 

معاون پژوهشی و فنآوری جهاد دانشگاهی تولید نهال گردو در حوزه کشاورزی و هویت و پیوند نسل، ادبیات انقلاب اسلامی و بررسی راهکارهای افزایش شاخص های محیط کسب و کار و سلامت اداری را نیز از جمله اقدامات در حوزه علوم انسانی برشمرد.

 

اسماعیلی ادامه داد: در راستای توجه به آموزش های مهارت محور سالیانه بیش از 500هزار نفر در دوره های کوتاه مدت مهارت محور در حال آموزش هستند که در ترویج و تسهیل فرآیندهای توسعه ای کشور نقش مهمی دارد.

 

دکتر رضا شاهین فر، رئیس جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی نیز در این جلسه از ایجاد مرکز تولید اسانس و تولید گیاهان دارویی توسط این واحد به عنوان یکی از برنامه هایی یاد کرد که در دستور کار این نهاد قرار دارد.

 

وی از دانشگاه علمی کاربردی این واحد به عنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی کاربردی در سطح استان یاد کرد که به هزارو 100 دانشجو در 24 کد رشته خدمات ارائه می کند.


دکتر شاهین فر، افزود: این واحد 34 واحد فنآور را تحت پوشش قرار داده است که از این تعداد 10واحد به بلوغ رسیده و نامه خروج آنها از مرکز رشد ارسال شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 431773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha