به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمد حسین مقیمی، استاندار استان مرکزی و معاون سیاسی وزیر کشور در این همایش که با حضور محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک و جمعه از مسئولان استان و کشوری برگزار شد، گفت: این طرح زمینه را برای مشارکت آحاد مختلف جامعه دراین امر خیر و خداپسندانه فراهم کرده است.
وی فروش اوراق وقفی را طرحی بسیار خوب از سازمان اوقاف برای مشارکت همه افراد در کار خیر دانست و بیان کرد: این طرح راهی برای این است که افراد خیر و نیکوکاری که توان مالی زیادی برای انجام وقف ندارند است که به صورت دسته جمعی به انجام این عمل بپردازند.
استاندار مرکزی گسترش عدالت اجتماعی را یکی از مصادیق مهم وقف در جامعه اسلامی دانست و ادامه داد: موقوفات می توانند فاصله طبقاتی را کاهش داده و به گسترش عدالت در جامعه کمک کند.
مهندس مقیمی سنت حسنه وقف را راهی برای رفعی بسیاری از نیازها و مشکلات جامعه دانست و ادامه داد: سنت حسنه وقف می توانند جوابگوی بسیاری از نیازها جامعه حتی در مقابل توطئه ها و تحریم های دشمنان باشد.
معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه اوراق وقف زمینه را برای مشارکت اقشار جامعه در این سنت حسنه فراهم می کند، اضافه کرد: مهمترین مساله برای کاهش درد و رنج بیماران سرطانی و خانواده آنان تلاش برای توسعه بیمارستان تخصصی سرطانی آیت الله خوانساری است که این اوراق وقفی در این زمینه بسیار راهگشا است.
وی ادامه داد: با موافقت مجلس شورای اسلامی 100 میلیارد ریال اوراق وقف منتشر و در دسترس خیرین برای مشارکت در ساخت فاز دوم بیمارستان آیت الله خوانساری قرار گرفته است که با فروش این میزان اوراق عملیات احداث بیمارستان آغاز و ظرف دو سال آینده این بیمارستان به بهره برداری می رسد.
مهندس مقیمی با بیان اینکه پیشگیری از بروز بیماری ها بسیار مهم است، اضافه کرد: با وجود انواع مختلف سرطان ها و پیشرفت و افزایش آن نیازمند تجهیزات و امکانات لازم جهت درمان این بیماران هستیم.
رفع مشکلات حوزه سلامت نیازمند مشارکت همه جانبه است
دکترحسن طاهراحمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این مراسم با اشاره به اینکه رفع مشکلات در حوزه سلامت نیازمند کار جمعی و مشارکت همه جانبه است، بیان کرد: اکنون دولت و مجلس و دستگاه های مربوط به حوزه سلامت برای رفع مشکلات این حوزه دست به دست هم داده و طرح تحول نظام سلامت را در کشور اجرا کرده اند.
وی با اشاره به اینکه عملیات احداث بیمارستان ولیعصر (عج) از دو ماه گذشته در 47 هزار متر مربع و 14 طبقه آغاز شده است، بیان کرداین مرکز با هزینه 180 میلیارد ریال آغاز به کار کرده و برای ادامه روند و تکمیل آن نیازمند کمک مردم استان هستیم.
این مقام مسئول اضافه کرد: احداث فاز دوم بیمارستان آیت الله خوانساری نیازمند همت خیران و نیکوکاران برای کاهش انتظار زمان بیمارانی است، که گذشت ثانیه ها برای زندگی آنان حیاتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: رفع مشکلات درمان نیازمند حضور همگانی بوده و اصحاب رسانه به عنوان نماینده افکار عمومی جامعه می توانند تا اندازه ای مثمر ثمر باشند.
این مقام مسئول با اشاره به تعداد بیماران مبتلا به سرطان در استان مرکزی و استان های همجوار که به این استان مراجعه می کند بیان کرد: بیمارستان آیت الله خوانساری اراک با امکانات و تجهیزات کنونی پاسخگوی یازهای بیماران نیست چرا که این بیمارستان به بیماران استان های جنوب و جنوب غرب نیز سرویس دهی می کند و گسترش این بیمارستان از نیازهای ضروری این استان و کشور محسوب می شود.
دکتر طاهر احمدی ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان آیت الله خوانساری اراک با 64 تخت به بیماران خدمات رسانی می کند که امید است با کمک و مشارکت خیرین در فاز دوم تعداد تخت های این بیمارستان افزایش یافته و بیماران بیشتری را پذیرش کند.
درپایان این همایش از اوراق وقف گسترش بیمارستان آیت الله خوانساری اراک رونمایی شد و شهروندان می توانند با مراجعه به بانک های ملت سراسر استان مرکزی با دریافت اوراق های وقف در این کار خیر و خداپسندانه مشارکت داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما