دکتر علی محمد احمدی، نماینده مردم شهرستان های آبدانان، دهلران، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز(5 بهمن) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: فرهنگ یک مقوله کاملا گسترده است و مقوله های فراوانی را در خود جای داده و اجزا و مولفه های خاص خود را دارد.
وی، با بیان اینکه استان ایلام یک استان تاریخی و فرهنگی است. افزود: به دلیل گسترده بودن حوزه فرهنگ و زمینه های آن در حوزه های مذهبی، اجتماعی و فرهنگ اقتصادی، باید گفت که در این استان تلاش هایی صورت گرفته اما کافی نیست.
نماینده مردم شهرستان های آبدانان، دهلران، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وجود مظاهر فرهنگی از جمله آثار تاریخی، بقاع متبرکه آثار طبیعی و فرهنگی همه و همه نشان می دهد که استان از غنای فرهنگی و از یک میراث فرهنگی قوی برخوردار است.
دکتر احمدی، یادآور شد: متاسفانه با همه اعتبارات و منابیعی که تا کنون در نظر گرفته شده است اما نتوانسته ایم که برجستگی ها، قابلیت ها .و پتانسل های های فرهنگی استان را بارور و شکوفا کنیم که این تلاش های صورت گرفته نیز جای تقدیر دارد اما باید توجه بیشتری صورت گیرد.
نماینده مردم شهرستان های آبدانان، دهلران، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی، گفت: همانطور که سایر بخش های نیاز به زیر ساخت دارند، حوزه فرهنگ نیز به ویژه برای تولید آثار فرهنگی و به خصوص آثار فاخر نیاز سرمایه گذاری در زیرساخت ها دارد.
وی، یادآور شد: اگر چه به صورت پراکنده و جسته و گریخته چه در حوزه فرهنگی دینی، اجتماعی و تولید آثار فاخر، سینما و ادبیات با نبوغ و استعدادی که فرزندان این خطه داشته اند تلاش هایی شده اما فکر می کنیم استان ما در زمینه فرهنگ با ضعف زیر ساخت مواجه است.
دکتر احمدی، ابراز کرد: تا زمانی که ما اعتبارات و تلاش های لازم برای تقویت زیرساخت های فرهنگی نکنیم، تناسبی بین ظرفیت های فرهنگ و تولیدات فرهنگی نخواهیم داشت و باید همه تلاش کنیم که این تناسب ایجاد شود که باید گفت این امر تاثیر به سزایی در فرهنگ عمومی جامعه دارد.
نماینده مردم شهرستان های آبدانان، دهلران، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی، افزود: برخلاف تصور برخی که فرهنگ را یک امر سوری می دانند امام چون بنده یک دید اقتصادی دارم همان اهمیتی را که برای تولیدات فیزیکی قایل هستیم برای تولیدات فرهنگی نیز قایل هستم.
دکتر احمدی، تصریح کرد: ضمن اینکه اثرات اجتماعی و ارزش افزوده تولیدات فرهنگی در باور پذیری، قانون پذیری و نظم پذیری جامعه به مراتب بیشتر سایر عرصه هاست و این امر باید مد نظر برنامه ریزان اقتصادی قرار گیرد.
وی، بیان کرد: متاسفانه دولت ها چون بخش های ملموس برای آنها جذابیت های بیشتری دارد و اختصاص منابع را به بخش های نرم و بخش های فرهنگی را هزینه تلقی می کنند همیشه در اعتبارات اولویت را به بخش های فیزیکی و عمرانی می دهند و متاسفانه بخش های فرهنگی را در اولویت بعدی قرار می دهند.
نماینده مردم شهرستان های آبدانان، دهلران، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: با توجهی که از سوی مجلس و دولت صورت گفته در سال آینده تلاش شده که رشد بودجه فرهنگی نسبت به رشد بودجه عمومی افزایش خوبی داشته باشد که این امر نتیجه خوبی در زمینه توجه به فرهنگ عمومی خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما