امام خمینی(ره) با اتکا به ارزش‌های دینی و اسلامی به میدان آمد

یکی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج‏ گفت: امام خمینی(ره)با اتکای به ارزش‌های دینی و اسلامی به میدان آمد و به دنیا نشان داد دین مبین اسلام همچنان پاسخگوی نیازهای جامعه است.

سید صادق زمانی، استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار شبستان در سنندج با تسلیت سالگرد رحلت بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین 15 خرداد‏، گفت: یکی از رموز موفقیت حضرت امام خمینی (ع) در انقلاب اسلامی مردمی بودن ایشان بود، به طوری که بارها سفارش مردم را به مسئولان ‌کردند.


وی با اشاره به سخن گهربار امام خمینی (ره) که فرمود، انقلاب اسلامی به همه دنیا صادر خواهد شد، تصریح کرد: امروز فریاد مردم مسلمان کشورهایی مانند مصر، اردن و تونس برگرفته از همین سخن ارزشمند امام راحل (ره) است.


وی اظهارداشت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری این انقلاب بی‌نام امام (ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست، لذا وظیفه مهم همه مردم به ویژه مسئولان شناساندن شخصیت حضرت امام خمینی (ره) به تمامی جهانیان است.

 

وی به نقش دانشجو و دانشگاه در مکتب امام (ره) اشاره کرد و افزود: جامعه دانشگاهی برای گام برداشتن در مسیر پیشرفت و توسعه باید نام، یاد و اندیشه‌های امام را مورد توجه قراردهد چرا که امام به عنوان معمار کبیر انقلاب مسیر رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی را برای تمام انسان‌ها روشن کرده است.


دبیر هم‌اندیشی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد سنندج تصریح کرد: با توجه به وجود فضای علمی پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه‌ها نیاز بیشتری به آشنایی با اندیشه‌های امام در این مکان‌ها وجود دارد.


زمانی، در ادامه با اشاره به اندیشه امام(ره) درحوزه اقتصاد، افزود: یکی از مسلمات مکتب اسلام که امام(ره) بر آن پافشاری داشتند این است که اقتصاد ما نه سوسیالیستی نه سرمایه‌داری باشد بلکه بر اساس آموزه‌های اسلام پیش برود.

 

وی در ادامه افزود: اندیشه امام (ره) در حوزه اقتصادی تفکر نابی است که بعد از سال‌ها که در لابه‌لای متون فقهی و دینی ما مدفون مانده بود امام آنها را احیا کرد.

 

این اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تصریح کرد: علاوه بر اینکه در حوزه سیاسی یک تجربه جدیدی به نام ولایت فقیه داریم در حوزه اقتصادی هم مدعی هستیم که اسلام می‌تواند راهکارهایی را برای سامان دادن حوزه اقتصادی جامعه عرضه کند.

 

زمانی ادامه داد: اگر بر اساس مکتب اسلام که امام منادی آن بود، حرکت و فعالیت شود توسعه و پیشرفت بیشتری در این حوزه ایجاد خواهد شد و در این رابطه نیز ایران اسلامی الگوی بی‌نظیری برای جهانیان می‌شود.


وی در ادامه با اشاره به ریشه‌های اقدامات فتنه‌گران در سال 88 برای توهین به شخصیت امام (ره)، گفت: کسانی‌که با اصل انقلاب مخالف بودند به نوعی در آن فضا نیت باطنی خود را در رفتارشان نشان دادند.

 

وی تصریح کرد: وقتی فردی به امام توهین می‌کند یعنی به ساختار و چارچوب نظام اسلامی نه تنها هیچ اعتقادی ندارد بلکه مخالف آن‌ هم هست.

 

این استاد دانشگاه افزود: اولین راهکار برای خنثی‌سازی برنامه‌های دشمنان که امام هم بسیار بر آن تاکید داشتند و رهبر معظم انقلاب هم اخیرا در دیدار با نمایندگان مجلس بر آن تاکید کردند، وحدت کلمه است.

 

زمانی با بیان اینکه حفظ نظام جمهوری اسلامی اصل مشترک بین همه دوست‌داران نظام است، اظهار داشت: علاوه بر اختلاف سلیقه در نحوه اداره جامعه همه دوست داران انقلاب براصل حفظ نظام تاکید دارند و در این رابطه باید با آگاهی کامل اجازه سوءاستفاده و ایجاد اختلاف و شکاف به دشمنان داده نشود.

 

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب به بحث بصیرت در کشور بسیار تاکید کرده‌اند، تصریح کرد: برای جلوگیری از ایجاد بحران نیاز به بصیرت یعنی شناخت دشمنان داریم که باید در این زمینه خردورزی را سرلوحه کار خود قرار داده تا بر اساس آن از بحران‌ها به سلامت عبور کنیم.

 

وی افزود: تا به امروز انقلاب بارها دچار بحران‌هایی شده ولی با روشنگری‌های امام (ره) و مقام معظم رهبری شرایط ایجاد شده با موفقیت پشت‌سر گذاشته شده و با درایت رهبر فرزانه ایران اسلامی انقلاب روز به روز قوی‌تر و ماندگارتر می‌شود.

 

دبیر هم‌اندیشی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد سنندج تاکید کرد: یکی از موهبت‌هایی که خداوند به کشور ما عطا کرده وجود رهبری خود امام بود که توانست سرحلقه‌ وحدت شود.


زمانی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره)با اتکای به ارزش‌های دینی و اسلامی به میدان آمد و به دنیا نشان داد دین مبین اسلام همچنان پاسخگوی نیازهای جامعه است.


وی اظهارداشت: فقدان رهبری آگاه و فرزانه در انقلاب‌های ایجاد شده در کشورهای اسلامی به وضوح احساس و مشاهده می‌شود و نبود این رکن مهم آن‌ها را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 43444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha