کار خیر نباید برای افزایش ارزش شخصیت دنیوی باشد

خبرگزاری شبستان: رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بابیان اینکه مشارکت مردمی در جهت پیشبرد اهداف بهداشتی بسیار حائز اهمیت است گفت: کار خیرسلامت را به خاطر ثواب آخرت نه برای ارتقاء شخصیت دنیوی انجام دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، انوش برزگر، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز( 5بهمن )درهمایش خیرین سلامت که در سالن اجتماعات معاونت بهداشت و درمان استان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: اگر افراد به سمت پرودگار گرایش نداشته باشند مطمنا هیچگاه به سمت کمک به مردم نمی‌روند.

وی با بیان اینکه  انسان‌ها در سه شخصیت خلاصه می‌شوند گفت: گروه اول که خودشان در خود فرو رفته‌اند و کسی را نمی‌بینند و فقط در فکر گرفتاری‌ها و خوشی‌های خود هستند، گروه دوم کسانی هستند که اگر کار خیری انجام دهند در مقابل انتظاری دارند و گروه سوم افرادی هستند که کار خیر انجام می‌دهند ولی هیچ انتظاری ندارند.

برزیگر تصریح کرد: گروه سوم از نظر روحی ارتقاء یافته و به خودشناسی و خداشناسی رسیده‌اند و گروه دوم در حال پیمودن این راه هستند و گروه اول اصلا این راه را نخواهند رفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: با توکل و یاری مردم می‌توان بسیاری از موانع بهداشتی گیلان را مرتفع کرد و بسیاری از کارهای که در زمینه بهداشت انجام شده، توسط خیرین انجام گرفته است.

مهدی مجرد، مدیر اجرایی دفتر نماینده ولی فقیه گیلان نیز در این همایش با توجه به سخنان امام علی ( علیه السلام ) اظهار کرد: انسان‌ها چهار گروهند گروه نخست کریمان، گروه دوم سخاوتمندان یا خیرین و گروه سوم لعین یا خسیس خودشان نمی‌خوردند و گروه چهارم بخیلان هستند آنهای که خودشان می‌خورند و برای دیگران نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه افراد خیر در گیلان بسیار هستند، گفت: با کمک خیرین بسیاری از مشکلات و موانع بهداشتی گیلان انجام شده و در دهه فجر امسال بیمارستان 17 شهریور به بهره برداری و 627 واحد مسکونی آماده تحویل به مستمندان خواهدشد.

مجرد اذعان کرد: با مشارکت مردم می‌توان کارهای بزرگی در راستایی ارتقاء سلامت انجام دهیم.

وی در ادامه تصریح کرد: برای ساخت بیمارستان فوق تخصصی بین المللی گیلان، آمادگی دارد که 10 هکتار زمین برای ساخت این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 434587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha