خدامحوری از ویژگی های بارز امام راحل(ره) بود

خبرگزاری شبستان: مدیر مدارس علمیه بانوان استان خوزستان، خدامحوری از مهمترین ویژگی های امام خمینی(ره) بود و تمام تلاش، عمل و کردار ایشان برای خدا صورت می گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت‌ الاسلام عبدالامیر سلطانی، مدیر مدارس علمیه بانوان استان خوزستان، امروز(14 بهمن) در اجلاسیه سراسری مدارس علمیه استان خوزستان، با تبریک ایام دهه فجر، به تبیین شخصیت امام راحل(ره) پرداخت و گفت:  خدامحوری از مهمترین ویژگی های امام خمینی(ره) بود و تمام تلاش، عمل و کردار ایشان برای خدا صورت می گرفت.

 

وی با بیان اینکه کسانی که هدفشان خداست و برای رضایت خداوند تلاش می کنند در نزد خدا جایگاه خاص و ویژه ای دارند که  نامشان همیشه ماندگار خواهد ماند، افزود: امام(ره) هرگز به دنبال مطرح کردن خود نبودند و ستایش و تمجید از ایشان از مسائلی که بود که موجب آزار امام راحل(ره) می شد.

 

وی با اشاره به اینکه در نظر داشتن خدا برای انجام هر کاری سبب شد تا امام خمینی(ره) بتواند جهان معاصر را متحول کند، ادامه داد: اگر همگان تلاش خود را برای خدا انجام دهند، موفقیت های بسیاری در عرصه های گوناگون حاصل خواهد شد از این رو هیچ گاه نباید به دنبال مطرح کردن خود باشیم.

 

حجت الاسلام سلطانی، با بیان اینکه امام همواره در حال پیشرفت و تکامل بودند، تصریح کرد: اعتقاد راسخ و قدرت بالای بیان ایشان از ویژگی هایی بود که امام راحل(ره) به سبب توکل بر خدا در خود داشت از این رو به واسطه ایمان بالایی که داشتند هیچ گاه در اهدافشان منحرف نشدند.

 

وی با تاکید بر اینکه طلاب و مسئولان حوزه از افکار عملی امام(ره) فاصله گرفته‌ اند، اضافه کرد: امام راحل(ره) همواره به دنبال تحقق اهداف الهی بودند روحانیت و حوزه های علمیه باید منادی افکار عملی امام خمینی(ره) باشند و خدامحوری و تلاش برای خدا اگر سرلوحه کار ما قرار گیرد از امدادهای الهی بهره‌مند می‌ شویم.

 

حجت الاسلام رضا کلاه کج، مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خوزستان، از فعالیت بیش از 10 هزار طلبه در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: این تعداد طلبه در بیش از 70 مدرسه علمیه استان خوزتسان مشغول به تحصیل هستند.

 

وی با بیان اینکه خوزستان از نظر تعداد طلبه و همچنین مدارس علمیه کشور جزء پنج استان اول است، افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه سه شعبه در شهرهای اهواز، دزفول و آبادان دارد که متاسفانه بسیاری از طلاب خواهر از این خدمات آگاهی ندارند.

 

وی از جمله خدمات این مرکز را تهیه لوازم خانگی، خدمات رفاهی در زمینه ازدواج برای طلاب، فراهم کردن مسکن طلاب از طریق مسکن مهر، وضعیت سلامت طلاب، دروه های آموزش کامپیوتر، مشاوره خانواده، فنی حرفه ای و ورزشی و... عنوان کرد.

 

حجت الاسلام مرتضی آل مبارک، رئیس صندوق قرض الحسنه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه خوزستان، نیز رفع نیازهای مالی طلاب و اساتید حوزه علمیه را از اهداف بلند مدت راه اندازی صندوق قرض الحسنه برشمرد و اذعان داشت: در این شعبه تاکنون بیش از 2 هزار فقره وام پرداخت شده و در حال حاضر یک هزار و 746 فقره وام فعال است.

 

پایان پیام/

کد خبر 436881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha