نقد و بررسی کارنامه تاریخ ‌نگاری انقلاب اسلامی

خبرگزاری شبستان: این پرسش بزرگ مطرح در میان محققان و مفسران خارجی و البته در میان دشمنان و مخالفان انقلاب بوده که چگونه این حرکت مردمی توانست قدرت‌ به ظاهر مستحکم پهلوی را با وجود پشتوانه‌ قدرت‌های خارجی به زوال بکشاند.

به گزارش خبرگزاری شبستان پس از پیروزی جریان عظیم مردم ایران در قالب انقلاب پرشکوه اسلامی یکی از دغدغه‌های مهم نسل انقلابی نقل و تحلیل صحیح روند پیدایی، دلایل و جریان‌ها و شخصیت‌های موثر در انقلاب اسلامی و آسیب‌شناسی خطاهای احتمالی در حرکت یادشده بوده است. از سوی دیگر در میان محققان و مفسران خارجی و البته در میان دشمنان و مخالفان انقلاب نیز این پرسش بزرگ مطرح بوده که چگونه این حرکت مردمی توانست قدرت‌ به ظاهر مستحکم پهلوی را با وجود پشتوانه‌ های قوی قدرت‌های  خارجی به زوال بکشاند.

 

تاسیس چندین موسسه آرشیوی و مرکز پژوهشی و انتشار صدها عنوان کتاب و مقاله در ایران و خارج از کشور به زبان‌های مختلف حاصل تلاش برای بررسی انقلاب اسلامی و نگارش تاریخ آن بوده است. بی‌شک جریان تاریخ ‌نگاری انقلاب اسلامی نیز به مانند تمام رخدادهایی که موضوع بررسی تاریخی قرار می‌گیرند خالی از حب و بغض و طرفداری و دشمنی و در یک کلام حاوی روایت نگارندگان از جریان انقلاب اسلامی است.

 

بنا بر گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی، کارگروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی نشست «نقد و بررسی کارنامه تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی» را با سخنرانی علیرضا ملایی‌توانی، دانشیار تاریخ ایران در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و  احمد گل‌محمدی دانشیار گروه علوم سیاسی در دانشگاه علامه طباطبایی را برگزار می کند.

 

گفتنی است، نشست «نقد و بررسی کارنامه تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی» ساعت 16 عصر روز یکشنبه، 19 بهمن درخانه اندیشمندان علوم انسانی، خیابان ویلا، نبش ورشو برگزار می شود.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 437043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha