به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علی یازرلو، مدیرکل روابط عمومی استانداری گلستان در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه های مکتوب و دیجیتال روستایی با بیان اینکه باید از همه ظرفیت های موجود در امر اطلاع رسانی روستایی استفاده شود، گفت: از اولین روزهای حضور در استانداری در کنار توجه به تمامی بخش های خبری، موضوع اطلاع رسانی در حوزه روستایی به عنوان دغدغه ما مطرح بوده است.
وی افزود: امروز توانسته ایم در راستای سایت امور روستایی و اپلیکیشن سیستم اندروید استانداری گلستان با 150 دهیار بطور مستقیم ارتباط برقرار کنیم و آنها اخبار خود را برای سایت ما ارسال کنند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری گلستان خطاب به فعالان رسانه ای روستایی حاضر در جلسه گفت: طی 10 ماه گذشته انرژی زیادی صرف توسعه این سیستم کرده ایم و توانسته ایم دامنه پوشش آن را به 10 هزار نفر افزایش دهیم و بر البته از دهیاران خواسته ایم که آنها نیز توسعه این شبکه اطلاع رسانی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات روستا از عدم چرخش اطلاعات در آن است، تصریح کرد: ما از شما می خواهیم بعنوان پیشگامان اطلاع رسانی روستایی حرف مردم را به گوش مسولان برسانید و بر این باوریم که اتصال ما با شما می تواند شاخصه های ارتباطی روستا را افزایش دهد.
یازرلو با تاکید بر اینکه سایت استانداری گلستان بیش از یک سایت خبری فعالیت دارد، گفت: ما فاصله اطلاع رسانی را در سایت استانداری به 5 تا 10 دقیقه رسانده ایم و بازدیدهای سایت به گونه ایست که در زمان های عالی قریب به 10 هزار نفر و در زمانی همچون سفر ریاست جمهوری بیش از 50 هزار نفر بازدید کننده دارد.
علی نصیبی، مشاور جوان استاندار گلستان همچنین در این جلسه با بیان اینکه قریب به نیمی از جمعیت استان گلستان در روستاها هستند، تصریح کرد: باید از طریق نشریات و وبلاگ ها به طرفیت های پنهان روستایی توجه شود، چراکه توسعه آنها سبب اشاعه فرهنگ همگرایی می شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره نشریات روستایی، گفت: برگزاری این جشنواره اقدام مفیدی است که می تواند رقابت خبری را در روستا اجرا کند و در عین حال باید زمینه های آموزش نیز در رسانه های روستایی تقویت شود.
نصیبی با اشاره به رشد سرعت اطلاع رسانی خاطر نشان کرد: اگرچه وجود شبکه های مجازی گونه ای از اطلاع رسانی را ایجاد کرده اما وبلاگ ها و نشریات روستایی کارکرد هایی دارند که نباید از آن غفلت کرد.
وی افزود: باید به گونه ای تلاش کنیم که وبلاگ ها و نشریات ما در حوزه روستایی جذابیت لازم را برای مخاطبان داشته باشد و در عین حال توجه داشته باشیم که وبلاگ یک رسانه شخصی است و باید تلاش کند استقلال و عدم وابستگی های خود را حفظ کند.
نصیبی خواستار تداوم این جلسات شد و گفت: تهیه بانک اطلاعات فعالان رسانه در حوزه شهری و خصوصا روستایی موضوعی است که می تواند برنامه ریزی برای این حوزه را آسان تر کند.
همچنین در این جلسه مدیران نشریات روستایی و وبلاگ ها ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود خواستار تداوم این جلسات هم اندیشی، برگزاری دوره های آموزشی، حمایت های مادی و معنوی، برگزاری جشنواره وبلاگ نویسی روستایی، توجه به درسانه های مکتوب و حمایت از وبلاگ نویسان منتقد شدند.
پایان پیام/
نظر شما