نامگذاري يكي از خيابان‌هاي نجف به نام امام خميني(ره)

خبرگزاری شبستان: سركنسول جمهوري اسلامي ايران در نجف اشرف از تصويب نامگذاري يكي از خيابان‌هاي شهر نجف به نام بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران خبر داد و گفت: تابلوهاي راهنمايي و رانندگي با عنوان امام خميني (ره) نیز به زودی در این مكان نصب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سادات‌فر» سركنسول جمهوري اسلامي ايران در نجف امروز در ديدار با معاون توليت حرم علوي كه با حضور نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق همراه بود، گفت: مراودات ميان دو كشور هر چه بيشتر باشد، خدمت به زايران نيز بهتر خواهد بود.

وي افزود: هر دو كشور با مشكلاتي روبه‌رو هستند كه وابستگي‌هاي اعتقادي تمامي آنها را مي‌پوشاند و موجب پيوند هر چه بيشتر ميان دو ملت ايران و عراق مي‌شود، بايستي از ظرفيت عظيم عتبات عاليات ايران و عراق در راستاي همبستگي دو كشور استفاده شود.

 

سادات‌فر در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به نامگذاري برخي از بزرگراه‌هاي مهم ايران با نام علماي بزرگ كشور عراق از جمله حكيم و صدر تصریح کرد: پس از ۳۶ سال از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، به واسطه خدماتي كه امام خميني (ره) به دو كشور ايران و عراق داشته است، مصوبه‌اي از شهرداري و استانداري نجف اشرف در این زمینه اخذ شده است.

سركنسول جمهوري اسلامي ايران در نجف اشرف از تصويب نامگذاري يكي از خيابان‌هاي شهر نجف با نام بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران خبر داد و گفت: به زودي تابلوهاي راهنمايي و رانندگي با عنوان امام خميني (ره) در مكان تصويب شده نصب می شود.

وي در ادامه با بيان اين‌كه اكنون براي ورود هر زاير ايراني به عراق ۴۰ دلار و براي ورود هر زاير عراقي به ايران ۳۰ دلار به عنوان هزينه صدور ويزا اخذ مي‌شود، تصريح كرد: مذاكراتي ميان دستگاه ديپلماسي ايران و عراق براي لغو صدور رواديد از سوي هر دو طرف در جريان است.

همچنین در اين نشست پيرامون برگزاري مراسم تحويل سال جديد شمسي در حرم مطهر علوي تبادل نظر صورت گرفت كه  معاون توليت حرم علوي موافقت خود را با برگزاري اين مراسم اعلام كرد.

امام خمینی (ره) روز ۱۳ مهرماه ۱۳۴۳ همراه فرزندشان آيت الله حاج آقا مصطفى از تركيه به تبعيدگاه دوم، كشور عراق اعزام شدند. پس از ورود به بغداد براى زيارت مرقد ائمه اطهارعليه‌م السلام به شهرهاى كاظمين، سامرا و كربلا شتافت ويك هفته بعد به محل اصلى اقامت خود يعنى نجف عزيمت كرد.

دوران اقامت ۱۳ ساله امام خمينى در نجف در شرايطى آغاز شد كه هر چند در ظاهر فشارها و محدوديتهاى مستقيم در حد ايران و تركيه وجود نداشت اما مخالفتها و كارشكنيها و زخم زبانها نه از جبهه دشمن روياروي بلكه از ناحيه روحانى نمايان و دنيا خواهان مخفى شده در لباس دين آنچنان گسترده و آزاردهنده بود كه امام با همه صبر و بردبارى معروفش بارها از سختى شرايط مبارزه در اين سالها به تلخى تمام ياد كرده است. ولى هيچيك از اين مصائب و دشواريها نتوانست او را از مسيرى كه آگاهانه انتخاب كرده بود باز دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری امام خمينى سلسله درسهاى خارج فقه خويش را با همه مخالفتها و كارشكنيهاى عناصر مغرض در آبان ۱۳۴۴ در مسجد شيخ انصارى (ره) نجف آغاز كرد كه تا زمان هجرت از عراق به پاريس ادامه داشت. حوزه درسى ايشان به عنوان يكى از برجسته‌ترين حوزه هاى درسى نجف از لحاظ كيفيت و كميت شاگردان شناخته شد.

امام خمينى از بدو ورود به نجف با ارسال نامه‌ها و پيك‌هايى به ايران، ارتباط خويش را با مبارزين حفظ نموده و آنان را در هر مناسبتى به پايدارى در پيگيرى اهداف قيام ۱۵ خرداد فرا مى خواند. امام در تمام دوران پس از تبعيد، علي رغم دشواريهاى پديد آمده، هيچگاه دست از مبارزه نكشيد، وبا سخنرانيها و پيامهاى خويش اميد به پيروزى را در دلها زنده نگاه مى داشت.

پایان پیام/

کد خبر 440034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha