به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت اله آزرمی دوشنبه(۲۷ بهمن) در افتتاحه جشنواره بین المللی قصه گویی، اظهار کرد: کرمانشاه گوشه ای از تاریخ چندصد هزار ساله کشورما، امروز میزبان قصه گویان برتر ایرانی و خارجی است.
وی با اشاره به تقدیم 9800 شهید، حدود 20 هزار جانباز و شهادت بیش از 20 هزار رزمنده از نقاط مختلف کشور در این استان، شهیدان را میزبان شرکت کنندگان در این جشنواره دانست و گفت: جای جای این استان قصه ایستادگی، پهلوانی و مردانگی را در دل خود دارد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه، ابراز کرد: خداوند با بیان قصه آفرینش انسان، الزام سجده فرشتگان بر انسان، عصیان شیطان، ارسال پیامبران، آدم و حوا، قصه انبیا، بزرگ زنانی همچون حضرت مریم، قصه خوبان، بدان، اقوام ، فرعون ها و نمرودها در قران کریم، خود اولین خالق قصه و اولین قصه گوست.
آزرمی، تصریح کرد: نقش قصه های قرآنی تربیتی است و خداوند این قصه ها را با صفات رحمت و رحمانیت خود بیان کرده است.
وی تأکید کرد: قصه گویان در بیان قصه باید از رحمت، عطوفت و مهربانی بهره بگیرند وگرنه قصه بر روری مخاطب اثری نخواهد داشت.
معاون استاندار بیان کرد: مادران غالباً قصه گوند و قصه گویان موفقی هم هستند چون مظهر رحمت الهی هستند و تأثیر گزاریشان هم در این است که از در رحمت قصه می گوید.
آزرمی، کرمانشاه را استان قصه ها، اسطوره ها، دلاوری ها و قصه پهلوانان خواند و به قصه شیرین و فرهاد و سنگ نوشته داریوش بر کوه بیستون اشاره کرد و گفت: شاید کمتر نقطه ای از چهان نماد سنگ نوشته دیرین بیستون را داشته باشد که قصه شاهان در آن منقوش است.
وی تصریح کرد: کرمانشاه صاحب قصه پهلوانان، همزیستی چندهزار ساله اقوام و مذاهب، مهمان نوازی ها، گویش ها و زبان ها و قصه همزیستی مسالمت آمیز فرهنگ هاست.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه در پایان تعیین یک روز در هفته با محوریت کانون پرورشی فکری تحت عنوان روز قصه گویی در استان را پیشنهاد داد.
پایان پیام/
نظر شما