به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، علی باقرزاده، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی (28 بهمن) در جلسه مشترک شورای معاونین و روسای مناطق و نواحی استان مرکزی که در اراک برگزار شد بر افزایش کیفیت آموزش و استفاد ه از فناوری های نوین در آموزش تاکید کرد و گفت: سازمان باید به جای توجه به کمیت به کیفیت آموزش ها بپردازد و شیوه های نوین و چند رسانه ای آموزش را جایگزین روش های قدیمی کند.
وی با اشاره به اینکه در کنار سوادآموزی، توانمندسازی آموزش گیرندگان از اهداف مهم نهضت سواد آموزی است، ادامه داد: این مهم در تمامی زمینه های فردی و اجتماعی ضروری است.
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش گفت: این سند به منظور ریشه کنی بی سوادی که توسط گروهی از برنامه ریزان مجرب و صاحب نظر دورن سازمانی و برون سازمانی تدوین شده است.
باقرزاده اظهار کرد: سند ریشه کنی بی سوادی به منظور بازنگری اهداف و رویکرد های سازمان برای تحقق هدف ریشه کنی بی سوادی تهیه و تدوین شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تعریف های موجود در زمینه سواد اشاره کرد و افزود: تعریف سواد در کشور ما بر اساس اساسنامه سازمان عبارت است از مهارت خواندن، نوشتن و حساب کردن، که این تعریف تقریبا در 123 کشور دنیا نیز ساری و جاری است .
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی به ضرورت ارائه آموزش های کاربردی و ضروری در زندگی پرداخت و اظهار کرد: ما در کنار آموزش مهارت های خواندن و نوشتن به سواد آموزان باید روش تغذیه صحیح و زندگی سالم را نیز بیاموزیم.
وی بر اهمیت کیفیت و استفاده از فناوری های نوین در آموزش سواد تاکید کرد و گفت: سازمان باید به سوی ابعاد دیگری از سواد و توانمند سازی آموزش گیرندگان حرکت کند.
پایان پیام/
نظر شما