حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی،با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: چند نکته و مطلب وجود دارد که باید در برگزاری این گونه مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه خروجی این گونه جشنواره ها باید مبتنی بر ارزش های قرآن و عترت باشد تصریح کرد: همچنین باید ثمره این برنامه ها برای جامعه مفید بوده و قدرت تربیت نیرو برای رشد فرهنگی و قرآنی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه اگر در برگزاری برنامه ها و جشنواره های قرآنی به این نکات توجه شود می توانند در گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه مؤثر باشند در غیر این صورت تاثیرگذار نخواهد بود افزود: نکته بعدی جذب نیروهای تازه نفس انقلابی است که می توانند فرهنگ قرآنی را گسترش دهند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ثمره این جشنواره ها باید به عنوان یک جبهه مدافع در مقابل جبهه عظیم دشمن در جنگ نرم بایستد بنابراین باید برای این منظور بیش از پیش به فهم و عمل به قرآن توجه کرد.
وی با تقدیر از فعالیت خوب کانون های مساجد، بر تقویت این مراکز فعال و خودجوش مردمی تاکید کرد و ادامه داد: بیش از 80 درصد بار فرهنگی کشور بر دوش فعالان مردمی همچون هیئت های مذهبی، کانون های مساجد و... است که در حوزه های فرهنگی تلاش می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین سالک با بیان اینکه 20 درصد این بار بر دوش دولت است اضافه کرد: البته 45 درصد دستگاه های دولتی فعالیت هایی در زمینه های فرهنگی انجام می دهند اما باید زیرساخت های حوزه های فرهنگی تقویت شوند تا بتوان اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
وی عنوان کرد: اگر فعالیت های فرهنگی تجمیع شوند و مدیریت واحد یابند بسیار خوب است اما نباید منجر به بسته شدن میدان فعالیت های فرهنگی شد چرا که مخاطب برای ما بسیار مهم است و از آنجا که هر دستگاهی مخاطبان خاص خود را دارد، با این کار ممکن است از تعداد آنها کاسته شود.
پایان پیام/
نظر شما