به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حسن طاهراحمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک صبح امروز( 3 اسفند)در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک، شهردار و اعضای شورای شهر اراک با اشاره به اینکه بیمارستان ولیعصر اراک با 63 سال قدمت نیازمند تامین اعتبار است، بیان کرد: بازسازی این بیمارستان نیازمند 110 میلیارد تومان اعتبار است که از این میزان 14 میلیارد تومان از اعتبارات سال های قبل تامین بوده و برای اسکلت بندی هزینه می شود.
وی با اشاره به اینکه عملیات نوسازی این بیمارستان طی سال های اخیر متوقف شده بود، اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده هم اکنون نوسازی آن در حال انجام است.
طاهراحمدی ادامه داد: 30 میلیارد تومان از سوی معاونت راهبردی ریاست جمهوری تامین می شود که طبق تصمیمات انجام شده سال آینده 20 میلیارد تومان آن تخصیص داده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه 30 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز دیگر از طریق تسهیلات تامین می شود، اظهار کرد: البته اصل و سود وام توسط معاونت راهبری پرداخت خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه مابقی هزینه های لازم برای بازسازی بیمارستان از طریق فروش املاک دانشگاه انجام می شود، تصریح کرد: فروش خوابگاه حضرت معصومه(س) در صورت کمبود اعتبار در دستور کار است.
طاهراحمدی با بیان اینکه بیمارستان حضرت ولیعصر عجل الله برای جمعیت 50 هزار نفره آن زمان در اراک احداث شد، اظهار کرد: در شرایط کنونی باتوجه به وضعیت فیزیکی، جمعیت یک و نیم میلیون نفره اراک و مراجعه 500 هزار بیمار از استان های همجوار لزوم نوسازی آن کاملا محسوس است.
وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی برای نوسازی بیمارستان آغاز شده است، ادامه داد: اسکلت بندی بیمارستان از ماه های گذشته آغاز شده و با 14 میلیارد تومان که از اعتبارات سال های قبل موجود بوده در حال انجام کار است.
این مقام مسئول با توجه به اینکه عملیات اجرایی ساخت بیمارستان آغاز شده است، اظهار کرد: اورژانس بیمارستان به بیمارستان امیرالمومنین علیه السلام منتقل خواهد شد و امکانات لازم و کادر پزشکی در این بیمارستان در نظرگرفته شده است.
طاهراحمدی در بخش دیگری از سخنانش از افزایش تعداد رشته های دانشکده دندانپزشکی اراک خبر داد و گفت: این رشته ها از 30 به 64 رشته و تعداد دانشجویان از 1500 به سه هزار 600 دانشجو طی دو سال اخیر افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت های مطلوبی برای همکاری شهرداری و شورای شهر برای رفع مسایل درمانی و حوزه سلامت وجود دارد، افزود: با همکاری شهرداری و شورای شهر ودانشگاه علوم پزشکی بسیاری از مشکلات این بخش رفع خواهد شد.
خدمات بیمارستانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد
علی اصغر یعقوبی، معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه خدمات بیمارستانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، گفت: این امر نیازمند همکاری همه جانبه است و باید در این راستا تلاش شود.
وی افزود: اجرای طرح نظام تحول سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید زیر ساخت های مورد نیاز آن فراهم و اجرایی شود.
معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه در استان های مختلف زیرساخت های مورد نیاز برای اجرای این طرح فراهم بوده و تنها به اجرای طرح پرداختند، اظهار کرد: متاسفانه در اراک زیرساخت ها فراهم نیست و همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت باید به تامین زیرساخت های مورد نیاز بخش درمان بپردازیم.
تحقق نیازهای شهروندان یکی از مهمترین وظایف شهرداری
محمدابراهیم عباسی، شهردار کلانشهر اراک نیز در این نشست با اشاره به اینکه شهرداری و شورای اسلامی شهر مکمل بخش درمان و دانشگاه علوم پزشکی هستند، بیان کرد: اگر به شهر به خوبی رسیدگی و مشکلات رفع شود، بیماری ها کاهش می یابد.
وی با اشاره به اینکه تحقق نیازهای شهروندان یکی از مهمترین وظایف شهرداری و شورای شهر است، افزود: شهرداری و شورای شهر باید در راستای تلاش کند و وظایف خود را به درستی انجام دهند.
شهردار اراک، گفت: بسیاری از بیماری ها و مشکلات حوزه پزشکی با تلاش هرچه بیشتر شهرداری و شورای شهر در جهت رسیدگی به شهر و رفع مشکلات و شهری مرتفع می شود.
وی با اشاره به اینکه با هدایت و همکاری شهرداری و شورای شهر گام های موثری در این بخش برداشته می شود، افزود: یکی از مهمرین بخش ها توجه به موضوع پسماند های شهری و پزشکی است.
آغاز عملیات تولید کود آلی از پسماندهای شهری
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به نصب تجهیزات کارخانه پردازش پسماند شهری اراک در محل دفن اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی احداث سایت پردازش و تولید کود آلی از پسماندهای شهری اراک آغاز و اکنون در مرحله اجرا است.
وی ادامه داد: توسعه فضای سبز شهر در دستور کار سازمان فضای سبز قرار گرفته و تاکنون 30 درصد فضای سبز جدید با مساحت 300 هکتار در کلانشهر اراک ایجاد شده است.
راه اندازی شهرک درمانی از نیازهای کلانشهر اراک است
کیومرث محمودی، رییس شورای کلانشهر اراک نیز در این نشست به راه اندازی شهرک درمانی در این شهر اشاره کرد و گفت: تجمع پزشکان و متخصصان در مرکز شهر، سبب حضور شهروندان برای درمان در مرکز این شهر شده که افزایش ترافیک و آلودگی را همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی و کلینک های مرکزی شهر هیچ اقدامی برای تامین پارکینک در مجمتع های خود انجام نداده اند، بیان کرد: این امر به یکی از بزرگترین مشکلات مردم در این بخش تبدیل شده است.
محمودی خاطر نشان کرد: برای رفع این مشکل راه اندازی شهرک درمانی و تامین نیازهای مختلف مردم در آن یکی از نیازهای کلانشهر اراک است و سبب کاهش آلودگی و بار ترافیکی مرکز شهر می شود.
رییس شورای کلانشهر اراک در بخش دیگری از سخنانش افزود: تشکیل کمیسیونی برای شناسایی نارسایی های بهداشتی و درمانی این شهر با توجه به مشکلاتی که در حوزه سلامت وجود دارد ضروری است.
محمودی ادامه داد: تا کنون فعالیت های خوبی در بخش پسماند انجام شده است و امید است این مهم با همکاری مردم و با طرح تفکیک از مبدا هر چه بهتر انجام شود.
وی با بیان اینکه براساس قانون برنامه چهارم توسعه باید تاکنون 100 درصد زباله ها در مبدا تفکیک می شد، اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر 10 درصد این مهم تحقق یافته و برای تحقق آن نه در مبدا بلکه در مقصد برنامه های خوبی طراحی و ظرف 18 ماه آینده اجرا می شود.
پایان پیام/
نظر شما