حضور چهره های بین المللی در کرمانشاه

خبرگزاری شبستان: اداره کل ارشاد استان کرمانشاه در قالب سلسله برنامه هایی، اقدام به برپایی محافل انس با قرآن کریم و کارگاه های آموزشی کرده است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حضور چهره های شاخص قرآنی بین المللی و کشوری همراه با معرفی و حمایت از نخبگان قرآنی استان یکی از فعالیت های شاخص قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در سال 93 است که ما را بر آن داشت با معاونت قرآن و عترت این اداره کل گفت و گویی داشته باشیم.

 

طیب صفری در پاسخ به سئوالی در خصوص عملکردهای شاخص این معاونت در تقویم کاری سال 93، اظهار کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان کرمانشاه بر آن است که با حاکم کردن فضای معنوی و قرآنی در استان زمینه رشد و توسعه بیش از پیش فرهنگ و معارف قرآنی را فراهم آورد.

 

وی ابراز کرد: در همین راستا با دعوت از قاریان ممتاز بین المللی و کشوری در قالب سلسله برنامه های بر امواج فرهنگ و هنر، اقدام به برپایی محافل انس با قرآن کریم و کارگاه های آموزشی در استان کردیم که علاوه بر توسعه فضای معنوی استان و آشنا ساختن مردم با آیات روح بخش این کتاب آسمانی، معرفی،آموزش و حمایت از قاریان برتر استان را نیز در دستور کار خود قرار دادیم.

 

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، عنوان کرد: برگزاری بیش از 20 محفل قرآنی با حضور سعید طوسی، حامد و حمید شاکرنژاد، عادل الباز از کشور مصر، مهدی ساعد، استاد محمد حسین سعیدیان و مجید نوری از اساتید برجسته قرائت در سطح بین المللی از دستاوردهای مهم این برنامه قرآنی و معنوی است که مورد استقبال بسیار خوب مردم و مسئولان قرار گرفته است.

 

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری به طور متوسط در هر ماه، دو محفل انس با قرآن کریم در مساجد و مجتمع های فرهنگی انتظار و وحدت کرمانشاه برگزار شده است.

 

صفری، در ادامه حمایت از طرح های مؤسسات قرآن و عترت را مورد اشاره قرار داد و گفت: از میان طرح های متعدد ارسالی از سوی موسسات فرهنگی قرآن و عترت تحت پوشش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، 20 طرح شاخص و ممتاز شناخته شده و مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال حمایت شدند.

 

معاون قرآن و عترت استان کرمانشاه بیان کرد: همچنین ۱۵۰ میلیون ریال نیز به ۱۵ موسسه تحت حمایت سازمان تبلیغات اسلامی از محل شورای توسعه فرهنگ قرآنی کمک شده است.

 

وی در ادامه به بازدیدها و نظارت های به عمل آمده از موسسات جهت آشنایی با مسائل و مشکلات این مراکز و تلاش برای رفع موانع موجود اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث آموزش، کارگاه های آموزشی با شرکت بیش از 2 هزار مخاطب در زمینه های حفظ ، ترجمه و مفاهیم، تجوید، تفسیر، روخوانی و روانخوانی و نیزدوره های تربیت مربی قرآن کریم در موسسات تحت پوشش اجرا شده است.

 

صفری، افزود: اجرای طرح های مهم و برجسته مانند طرح تخصصی تربیت مربی قرآن کریم ویژه کودکان، طرح ملی تربیت مدرس قرآن کریم و طرح ملی تدبر در مؤسسات نداءالثقلین، فدک، گل نرگس، روح الامین، اعجازالقرآن و مبین از جمله برنامه های شاخص اجرا شده در این مراکز است.

 

این مقام مسئول در ادامه به تشکیل پرونده برای متقاضیان تـاسیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت در استان اشاره و اضافه کرد:در سال 92 تعداد 19 پرونده و در سال 93 تعداد 10 پرونده جهت بررسی و اقدام به بخش صدور مجوز معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده است.

 

وی در پایان برگزاری آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم در دونوبت اردیبهشت و مهر، برپایی 14 نمایشگاه قرآنی در کرمانشاه و شهرستان های تابعه، اختصاص بالغ بر 160 میلیون ریال بن خرید کتاب و قرآن به موسسات و حمایت از تولید نرم افزار چندرسانه ای نینوا را از دیگر فعالیت های شاخص این معاونت برشمرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 441463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha