به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری مرکز تحقیقات صدا و سیما، در این نشست دکتر ایزدی با اشاره به نامه هوشمندانه مقام معظم رهبری نکات زیر را مورد توجه قرارداد: اول اینکه مخاطبان نامه عموم جوانان اروپایی و آمریکایی میباشند، یعنی عموم جوانان غربی که نوعاً سکولار هستند و علاقهای به شرکت در مجامع مذهبی ندارند، از سوی یک مرجع دینی مورد خطاب واقع شدهاند.
مطلب دیگر آن که اگرچه به زعم بسیاری از افراد در داخل کشور، انتشار این نامه به دیپلماسی عمومی تعبیر شد، اما به نظر میرسد باید به آن دیپلماسی عمومی جهان اسلام اطلاق شود.
از آنجایی که آینده اروپا در دست جوانان است، لذا نحوه شکلگیری تفکر آنها درباره مسلمانها و به طور کلی جهان اسلام از دغدغههای مهم به شمار میآید که میتواند امنیت جهان اسلام را (با توجه به گرایشات سکولاری جوانان غربی و تأثیرپذیری آنها از رسانهها) با مخاطره روبهرو سازد.
وی همچنین به راهکارهایی چون شناخت مخاطبان جوان غربی، شناخت دغدغهها و سؤالها و نیازهای آنها اشاره و پیشنهاد کرد برای پاسخ به سؤالات و دغدغههای مخاطبان هدف باید به صورت غیردولتی وارد عمل شد و با شناسایی یا ایجاد شبکههای از افراد، پیام اسلام را به جوانان غربی رساند. همچنین تشکیل بانک اطلاعاتی از ایمیلهای ارسالی جوانان غربی به شبکههای pressTV و سحر یکی دیگر از راهکارهایی است که در کوتاه مدت و با هزینه کمتر میتواند ما را به نتیجه نزدیک سازد در این راستا میتوان با شناسایی صحیح مخاطبان ایرانی مقیم خارج از کشور و سایر افراد طرفدار دین اسلام یک شبکه بومی برای ارسال پیامهای مورد نظر ایجاد کرد.
این نشست با پرسش و پاسخ پایان یافت.
پایان پیام/
نظر شما