به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدحسن پاپلییزدی، دبیرعلمی همایش تمرکززدایی و ساماندهی پایتخت در این همایش گفت: انتقال پایتخت صرفه اقتصادی و سیاسی ندارد و این هویت قابل انتقال نیست.
وی افزود: روزانه 40 تا 45 هزار نفر در تهران کار اداری دارند و یک میلیون و 700 هزار سفر برای انجام کارهای اداری در تهران انجام میشود و امیدواریم بتوانیم در طول 5 سال آینده 50 درصد این رفت و آمدها را کاهش دهیم.
دبیرعلمی همایش تمرکززدایی و ساماندهی پایتخت به استفاده از تکنولوژیهای روز اشاره کرد و گفت: 3 هزار کیلومتر فیبر نوری داریم که تنها 3 درصد آن را استفاده میکنیم لذا باید به سمت استفاده از تکنولوژیهای روز پیش برویم.
همچنین؛ محمدتقی احمدی، رییس دانشگاه تربیت مدرس در همایش تمرکززدایی و ساماندهی پایتخت که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: ایران تنها الگوی پیاده سازی فلسفه مردم سالاری دینی بر اساس اسلام ناب است و به این دلیل همه جهان به این پایتخت توجه دارند.
وی افزود: یکی از خطرات جدی ای که تهران را تهدید می کند خطرات بلایای طبیعی همانند زلزله است که هر 60 سال اتفاق می افتد که باید هوشیار باشیم.
احمدی اظهار کرد: به خاطر وضعیت خاص این شهر مسایل محیط زیستی، آلودگی های صنعتی و آلودگی های ناشی از سوخت فسیلی رشد روزافزون دارند.
رییس دانشگاه تربیت مدرس بحران کم آبی را یکی دیگر از مشکلات شهر تهران دانست و گفت: از ابتدا تهران دارای منابع آب گسترده نبود، در حال حاضر 4 سد بزرگ برای پشتیبانی آب مصرفی تهران خدمات می دهند اما به دلیل مشکلات خشکسالی به صورت جدی با بحران روبرو هستیم.
وی افزود: مدیران توانا باید موضوع را به عنوان یک مشکل جدی مدنظر قرار دهند چرا که ایده آل ما در تهران به عنوان شهر تمدن اسلامی آن است که مردم این شهر کار خلاق، آسایش محیط زندگی، عدالت اجتماعی، اخلاق حسنه و درستکاری را در این بحث شاهد باشند.
پایان پیام/
نظر شما