پیشرفت روزافزون علم و تکنولوژی گرایش به قرآن را بیش از پیش کرده است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی گرایش به قرآن کریم را بین افراد افزایش داده است.

حجت الاسلام آیت الله عباسیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اهمیت گرایش به قرآن کریم بر انس هر چه بیشتر افراد با قرآن کریم تاکید کرد و  به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: قرآن کریم  راه نجات بشریت از ظلمت و تاریکی است.

وی با اشاره به بزرگترین رویداد حفظ قرآن کریم در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور، افزود: قرآن به عنوان یک کتاب آسمانی هدایتگر بشر و محکم ترین سند برای مسلمانان و جامعه بشری است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اینکه 1400 سال است که از تولد این کلام الهی می گذرد، بیان کرد: از زمان نزول قرآن تا به امروز بشر همواره از بیانات و معارف نورانی این کتاب الهی استفاده کرده است.

حجت الاسلام عباسیان اظهار کرد: امروز با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی های بسیاز نیاز به این کتاب الهی همواره احساس می شود و همه افراد حتی غیر مسلمان ها نسبت به انس با قرآن علاقه پیدا کرده و از معارف نورانی و بلند آن استفاده می کنند.

 

قرآن برنامه های فراوانی برای زندگی بشر دارد

این مقام مسئول قران را کتاب روشنگری و هدایت بشری دانست و بیان کرد: امروز در دنیا اگر اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان جامعه بشری به سمت قران بیایند و با آن انس بگیرند جامعه ای سراسر نور و رحمت و بدور از ناملایمات خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه امروز دانشمندان برای انجام کارهای علمی خود به سراغ قرآن می روند و از معارف و دستورات این کتاب نورانی بهره می گیرند، بیان کرد: متاسفانه مسلمانان به ویژه ما شیعیان از این کتاب الهی به درستی استفاده نکرده ایم.

 

قرآن معجزه الهی و سند افتخار است

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه قرآن کریم معجزه الهی و سند افتخاری برای همگان است، اظهار کرد: تمام دستورات آن با آموزه های اخلاق بشری سازگاری دارد.

حجت الاسلام عباسیان با بیان اینکه شیعیان باید بیشتر به این مهم بپردازند، خاطر نشان کرد: قرائت روزانه قرآن، جزء خوانی در مساجد و محافل، برگزاری دوره های آموزشی و کلاس های قرآنی، جذب افراد به ویژه نسل جوان و نوجوان به قرآن کریم و حفظ قران و تدبر در این کتاب الهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم گفت: همه باید در این راستا تلاش کنند و قرآن را جزء امور و برنامه های اصلی و روزانه زندگی خود قرار دهند.

این مقام مسئول ادامه داد: انس با قران و حفظ این کتاب نورانی باید به صورت یک فرهنگ در جامعه در آید و مسئولان فرهنگی و قرآنی نیز باید به تقویت جلسات و کلاس های قرآنی بپردازند.

حجت الاسلام عباسیان با اشاره به اینکه بحث جزءخوانی و قرائت قرآن در جامعه ما ضعیف است، ادامه داد: در این راستا نیازمند یک کار جهادی و همه جانبه از سوی همه دستگاه ها و مسئولان فرهنگی هستیم تا این امر مهم به یک فرهنگ و منش در جامعه اسلامی تبدیل شود.

 

20 هزار نفر سهم استان مرکزی در دوره حفظ قرآن کریم

وی با اشاره به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس منویات مقام رهبری مبنی بر تربیت  10 میلیون حافظ قرآن،  متعهد به تربیت یک میلیون حافظ قرآن شده است، بیان کرد: سهم استان مرکزی از این تعداد 20 هزار نفر است.

حجت الاسلام عباسیان ادامه داد: در این راستا 107 مربی امسال در طرح حفظ قران کریم با این اداره کل همکاری داشته اند و آزمون این دوره روز جمعه 15 اسفند همزمان با سراسر کشور در مصلای بیت المقدس شهر اراک و در شهرستان ها نیز در مصلاها، مساجد جامع و بقاع متبرکه با حضور 5 هزار و 31 نفر برگزار می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 443156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha