صفر نعیمی رز، نماینده مردم بندر آستارا در خانه ملت و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آستارا با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین در گیلان، اظهار کرد: وسایل نوین ارتباط جمعی با توليد و توزيع مطلوب اطلاعات، نقش زيادی در انتقال مفاهیم دینی به مردم دارند و باید از این ظرفیت نهایت بهره را در راستای تقویت و ترویج اسلام ناب محمدی در عصر کنونی برد.
وی با با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب سعی در استحاله فرهنگی جوانان و نوجوانان مسلمان و بیهویت ساختن آنان دارند، افزود: آگاهی دادن به جوانان و نوجوانان و ترغیب آنان به شناخت هویت دینی خویش از طریق ابزارهای نوین بهترین راه در امان ماندن از ضربات مهلک و مخرب این تهاجم است.
نماینده مردم بندر آستارا در خانه ملت تصریح کرد: نوجوانان و جوانان با روآوردن به معنویت و تثبیت هویت دینی در روح و روان خود، نه تنها از آسیبهای فرهنگی مصون میمانند، بلکه جامعه بزرگ اسلامی را نیز در فرهنگ سازی دینی، یاری خواهند کرد.
سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینترنت ابزاری است که به وسیله آن میتوان گسترده و وسیع تر از گذشته، با تعداد بیشماری از مخاطبان، بدون محدودیتهای جغرافیایی و زمانی، ارتباطی دو سویه برقرار و فرهنگ اسلامی و ایرانی را ترویج و تبلیغ کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اینترنت میتواند ابزاری مناسب در راستای تهذیب و تربیت اخلاق عمومی، انتقال مفاهیم دینی و حتی اصلاح نابسامانیهای گوناگون باشد، خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور ما از این ابزار ارتباطی آنطور که باید بهره گرفته نشده است.
وی با بیان اینکه عصر حاضر به عصر اطلاعات و ارتباطات شهرت یافته و انتقال اطلاعات دینی جزء به کمک تبلیغ و رسانه میسر نیست، اظهار کرد: اطلاع رسانی در مقوله دین و معارف اسلامی و استفاده از ابزارهای کارآمد و محتوای خوب و مناسب، بیش از هر چیز دیگری مورد توجه قرار بگیرد.
نعیمی رز با اشاره به اینکه فضای مجازی یکی از جدیدترین ابزار تبلیغ دینی در یک محیط پر مخاطب و مملو از کاربران جستجوگر مدرن، امکان انتقال آموزهها و مفاهیم دینی را فراهم میکند، افزود: این فضا به گونهای است که امکان ارسال و انتقال پیامهای دینی را از روش و سبک سنتی به شیوههای نوین مدرن ارتباطی مهیا ساخته و باید از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فضای مجازی بستری است که در آن ضمن اینکه ذخیره، نگهداری و نقل و انتقال این اطلاعات و دادهها، بسیار ارزانتر و سادهتر انجام میشود، بلکه دامنه و وسعت فراگیری و بهره مند سازی کاربران از سلائق و عقاید متکثر و اقوام و ملل مختلف در گستره جهانی نیز بسیار فراگیرتر و وسیع تر میباشد، بنابراین این یک فرصت برای انتقال مفاهیم دینی به مردم جامعه و ملتهای تشنه ارزشهای اسلامی است.
وی ادامه داد: همه ما وظیفه داریم به حکم و دستور قرآن کریم به تبلیغ دین بپردازیم و در حقیقت هر دیندار باید یک مبلغ باشد و فضای مجازی هم فرصتی برای تبلیغ دین است که افراد آشنا به این فضا میتوانند به رسالت دینی خود عمل کنند و به تبلیغ دین در این فضا بپردازند.
نماینده مردم بندر آستارا در خانه ملت گفت: محتوای دینی را باید در محتوا و قالبهای ادبی و هنری جذاب مانند داستان، انیمیشن و به واسطه سیستم دیجیتال به کاربران انتقال دهیم تا برایشان جذاب باشد و از این طریق بتوانیم تأثیرگذاری مثبتی داشته باشیم.
وی رسانهها را ابزاری قدرتمند برای انتقال مفاهیم دینی دانست و خاطرنشان کرد: از نقش رسانه ها در انتقال مفاهیم دینی به مردم به ویژه نوجوانان و جوانان غافل نشویم و با یک برنامه ریزی کارشناسی شده برنامههای تلویزیونی را طوری تدوین کنیم که بتواند انتقال دهنده مفاهیم ناب اسلامی باشد و این در گروی این است که برنامهها کوتاه و دارای اثرگذاری بیشتری باشد.
نعیمی رز منبر را یکی از بهترین و موثرترین ابزار تبلیغی و دینی دانست و گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با مشارکت پایگاههای بسیج و هیئت امناهای مساجد با برگزاری برنامههای فرهنگی و دینی در مساجد نوجوانان و جوانان را به مساجد سوق داده و روحانیون نیز مفاهیم دینی را به این قشر انتقال دهند.
پایان پیام/
نظر شما