ایجاد بیش از 9 هزار فرصت شغلی هشت ماهه اول امسال در خراسان جنوبی

مدیر کل کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی از ایجاد نه هزار و 892 فرصت شغلی تا پایان آبان ماه سال جاری در این استان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، عابدین محمدی امروز صبح (20 آذر) در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان جنوبی تصریح کرد: تعهد استان ایجاد 10 هزار فرصت برای امسال بوده است که تا پایان آبان ماه 99 درصد این امر محقق شده است.

 

وی اظهار کرد: در پنجمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری سال جاری مقرر گردید به ازای هر 50 میلیون تومان سرمایه گذاری در زمینه مسکن توسط سازمان مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نوسازی و تجهیز مدارس یک نفر اشتغال لحاظ و عملکرد اشتغال ایجاد شده در دستگاه‌های فوق به دبیرخانه ارسال شود و این امر تحقق یافته و گزارش آن به شورای عالی اشتغال ارسال شده است.


محمدی از تحقق نه هزار و 892 فرصت شغلی تا پایان آبان ماه سال جاری خبر داد و گفت: دستگاه های اجرایی که آمار اشتغال ایجاد شده را اعلام نکرده‌اند باید در این خصوص اقدام کرده و باید توجه داشته باشند آمار اعلام شده کاملا واقعی باشد در غیر این صورت مسئولیت آن بر عهده مدیر دستگاه اجرایی خواهد بود.


وی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست که هر پنج ماه آمار اشتغال ایجاد شده در آن دستگاه را اعلام کنند.

 

مدیر کل کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی اذعان کرد: آخرین مهلت دریافت یارانه تسهیلات بنگاه های زود بازده که در سال 85 تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند30 آذر ماه سال جاری است.

 

وی افزود: متقاضیان باید برای دریافت یارانه به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مراجعه و کاربرگ مربوطه را تکمیل و حداکثر تا 25 آبان ماه به اداره کل کار و امور اجتماعی استان تحویل دهند که در غیر این صورت مشمول دریافت یارانه نمی شوند.

 

محمدی ادامه داد: سامانه نرم افزاری مشاغل خانگی که به منظور ثبت نام اشخاص پشتیبان یا متقاضیان انجام کار در خانه راه اندازی شده است و قابلیت ارائه اطلاعات و گزارش دهی به دستگاه های ذی‌ربط را دارد.

 

وی تاکید کرد: مشاغل خانگی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار هستند چرا که موجب تحکیم بنیان خانواده می شوند.

 

این مقام مسئول افزود: با توجه به قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی باید انجام کار صرفا توسط عضو یا اعضای خانواده در واحد مسکونی انجام شود.

 

وی اذعان کرد: تناسب حجم تولید با شرایط و فضای واحد مسکونی، عدم ایجاد آلودگی های زیست محیطی، عرضه و فروش محصول در خارج از واحد مسکونی و همچنین مجاز بودن و تناسب شغل با محیط مسکونی از دیگر دستور العمل‌های اجرای این قانون است.

 

مدیر کل کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی شناسایی و توسعه ظرفیت‌های کسب و کار خانگی در جهت توسعه فرصت های شغلی، ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی و اشتغال اعضای خانوار و کاهش هزینه‌های تولید و افزایش بهره‌وری را از اهداف اجرای قانون مشاغل خانگی ذکر کرد.

 

گفتنی است، افزایش پرداختی به بنگاه‌ها از مبلغ یک میلیارد تومان به مبلغ 2 میلیارد تومان و پرداخت یارانه به طرح‌های بیش از یک میلیارد تومان که در سفر سوم هیئت دولت مصوب شده است از جمله مصوبات این جلسه بود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 4445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha