مساجد کانون توجه به حفظ قرآن باشند

خبرگزاری شبستان: استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه­ های علمیه با بیان اینکه مساجد کانون توجه به حفظ قرآن باشند، گفت: در حفظ قرآن از شیوه‌های نوین استفاده شود که تاثیرپذیری زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت‌الاسلام محمد حاج‌ابوالقاسم، استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه‌­های علمیه صبح امروز (16اسفند) در جشنواره شیوه‌های نوین تدریس معارف دین ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در ایران، اظهار کرد: مخاطب اصلی فرمایشات ایشان در درجه اول روحانیون و در درجه دوم نمازگزاران هستند.

وی با بیان اینکه تربیت حافظان قرآن نباید در مکانی جز مساجد پیگیری شود، افزود: مساجد مهمترین کانون ترویج حفظ قرآن کریم هستند که در کشور ما متاسفانه این امر رخ نداده است.

استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه­‌های علمیه گفت: در سال‌های دور به دلیل نداشتن مساجد و مشکل با هیئت امناء، تربیت حافظان قرآن کریم در خارج از مساجد صورت می‌گرفت که متاسفانه این امر تبدیل به یک فرهنگ شد.

حجت‌الاسلام حاج‌ابوالقاسم با بیان اینکه اصلی‌ترین کانون حفظ قرآن در ایران خارج از مساجد است، تصریح کرد: اهمیت زیباخوانی قرآن در مساجد بر عهده روحانیون و ائمه جماعات است.

وی با بیان اینکه برخی از ائمه جماعات به گونه‌ای قرآن تلاوت می‌کنند که مایه سرافکندگی می‌شوند، خاطرنشان کرد: در تجلیل از ائمه جماعات باید به بحث زیبا خوانی و حفظ قرآن کریم توسط آنها توجه ویژه‌ای شود.

استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه­های علمیه با بیان اینکه بعضی از روحانیون در سخنرانی‌های خود آیات قرآن را اشتباه تلاوت می‌کنند که این امر خوبیت ندارد، اظهار کرد: رئیس اوقاف سوریه در سخنرانی خود 40 آیه قرآن بدون غلط تلاوت کرد در صورتی که این امر در مسئولان ایرانی صدق نمی‌کند.

حجت‌الاسلام حاج‌ابوالقاسم با بیان اینکه کسی که ایمان دارد ولی قرآن ندارد نمی‌تواند دیگران را به خود جذب کند، افزود: کسی که ایمان و قرآن را در کنار هم داشته باشد به وسیله جذبه‌ای که دارد می‌تواند همه را به خود جذب کند.

لازمه افزایش تاثیر قرآن در جامعه استفاده از شیوه‌های نوین در حفظ است

وی با بیان اینکه مساجد کانون توجه به حفظ قرآن باشند، گفت: در حفظ قرآن از شیوه‌های نوین استفاده شود که تاثیرپذیری زیادی دارد.

استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه­های علمیه با بیان اینکه حفظ قرآن در سه بخش ترتیبی، سور منتخب و موضوعی انجام می‌شود، تصریح کرد: در حفظ موضوعی با توجه به نیاز مخاطبان تربیت حافظ صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام حاج‌ابوالقاسم با بیان اینکه در کشور ما در حفظ موضوعی خلل زیاد وجود دارد، خاطرنشان کرد: آیاتی در قرآن کریم وجود دارد که لازم است بانوان، جوانان، مسئولان و ... حفظ باشند.

وی با بیان اینکه کتاب‌هایی را در راستای حفظ موضوعی قرآن برای رده‌های سنی مختلف طراحی کرده‌اند، اظهار کرد: 12 جلد کتاب برای 12 گروه سنی دانش‌آموزی آموزش‌وپرورش طراحی شده است.

استاد برجسته قرآن کریم و عضو شورای قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه­های علمیه با بیان اینکه طرحی را با عنوان "هرروز با قرآن" در نورالثقلین طراحی کرده‌اند، افزود: در این کتاب آیاتی را که بر یک جوان در عرصه‌های اعتقادی، احکام، اخلاق و... لازم است حفظ باشد به صورت مجموعه‌ای روزی یک آیه از آن را حفظ می‌کند که در طول یک‌سال همه آن 365 آیه در ذهنش درج می‌گردد.

حجت‌الاسلام حاج‌ابوالقاسم با بیان اینکه کتابی دیگر با عنوان «هرروز با قرآن و عترت» طراحی شده است، گفت: در این کتاب مانند کتاب قبلی 365 آیه از قرآن کریم به همراه روایات و احادیث امده است.

وی تصریح کرد: اگر چتر قرآن بر سر جوانان کشورمان سایه گسترده شود یک کشور قرآنی و مورد نظر امام زمان(عج) خواهیم داشت.

پایان‌پیام/

کد خبر 444678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha