به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، حجت الاسلام سید حسین شاهمرادی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قزوین بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی در سال ۶۴ شکل گرفت و با شرکت عالی ترین مسئولان هر استان از جمله نماینده ولی فقیه و امام جمعه و استاندار تلاش می شود تا مصوبات با جدیت اجرایی شود.
وی ادامه داد: مصوبات شورای استان ها حکم قانون را دارد و استانداران باید آن را به دستگاه ها ابلاغ کنند و اگر تصمیمات اجرایی نمی شود اشکال از مسئولان استانی است که باید با قاطعیت بیشتری آن را دنبال کنند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اضافه کرد: گاهی اوقات دیده می شود مسائل غیر مرتبط و غیر مهم در شورا مطرح می شود که مناسبتی با وظایف آن ندارد که باید با برنامه ریزی و جدیت به دنبال طرح مسائل مهم فرهنگی باشیم که موجب آسیب ها و ناهنجاری می شود.
وی اضافه کرد: نباید خود را با آمار و ارقام فریب دهیم و دل خوش کنیم زیرا تعداد مصوبات مهم نیست و اگر یک شورا در طول سال حتی دو مصوبه اجرایی داشته باشد کافی است و می تواند مفید باشد.
حجت الاسلام شاهمرادی عنوان کرد: جلسات شورای فرهنگ عمومی باید پربار و کاربردی بوده و خروجی مناسبی برای جامعه داشته باشد و با فعال شدن دبیرخانه ای با حضور نخبگان و کارشناسان زمینه تصویب موضوعات مهم فراهم شود.
وی تصریح کرد: استفاده از نیروهای دین شناس، فرهنگ شناس، دانشجویان و استادان در دبیرخانه می تواند زمینه طرح موضوعات مهم در کارگروه ها را فراهم کرده و طرحی پخته در صحن شورا مطرح شود که نتیجه بخش باشد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: باید معضلات و ناهنجاریها را بشناسیم و برای حل آن راهکاری عملی ارائه کنیم و اگر دبیرخانه به وظیفه خود درست عمل کند می توان امیدوار بود تا شورای فرهنگ عمومی تأثیرگذاری لازم را در کارها داشته باشد.
وی تأکید کرد: در جلسه شورای فرهنگ عمومی باید مسئولان اصلی و مدیران دستگاه ها حضور داشته باشند و اعزام نماینده و جانشین معنا ندارد و بیانگر جدی نگرفتن رسالت شوراست؛ در حال حاضر حدود 8 تا ۱۰ هزار نفر در شورای فرهنگ عمومی سراسر کشور فعالیت دارند و مصمم هستیم این شورا در همه بخش ها و شهرستان ها نیز تشکیل شود و از دیدگاه و ظرفیت های مناطق هم برخوردار شویم.
حجت الاسلام شاهمرادی اضافه کرد: هرچند شورا جایگاه اجرایی ندارد اما محل تصمیم گیری است که با صحبت هایی که با نمایندگان مجلس شده امیدواریم بتوانیم اعتباری برای فعالیت بهتر این شورا پیش بینی کنیم.
وی اعلام کرد: از سال آینده امیدواریم ردیف بودجه خاصی برای شورای استان ها پیش بینی و تصویب شود که این کار می تواند به اجرایی شدن فعالیتها کمک موثری کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: اگر شورای فرهنگ عمومی را جدی بگیریم و از موازی کاری پرهیز کنیم می توان تحول فرهنگی را محقق کرد تا در دراز مدت شاهد انجام کارهای موثری بود.
این مسئول فرهنگی یادآورشد: استان قزوین در فرهنگ، هنر، سابقه تاریخی، امور اجتماعی، علما و شخصیت های برجسته دارای ظرفیت های ارزشمند و بی نظیری است که با این استعداد می تواند مرکز اجرای طرح های ملی و کشوری باشد.
وی خاطر نشان کرد: قزوین می تواند نمونه شاخصی در اجرای طرح های مهم و پایلوت کشور باشد و با ارائه راهکارهای عملی و اجرایی برای تحولات اجتماعی کشور نیز الگو ارائه کند.
پایان پیام/
نظر شما