به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندارخوزستان، در دیدار رییس انجمن خیرین مدرسه ساز کشور و خوزستان، بر ضرورت کمک های خیرین مدرسه ساز برای بهره مندی مناطق محروم از خدمات آموزشی گفت: لازم است کمک های خیرین از حوزه ساخت و ساز مدرسه به سمت پشتیبانی تحصیلی این گونه دانش آموزان نیز گسترش یابد.
وی با بیان اینکه کمک های خیرین باید از حوزه فیزیکی به سمت نرم افزاری نیز توسعه یابد و از توان خیران در موارد مختلف بهره مند شویم افزود: شکوفایی استعدادهای دانش آموزانی که به خاطرمشکلات مالی خانواده از تحصیل بازمانده اند نیازمند چاره جویی و کمک است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از ساز و کارهای خیرین باید در بخش های پشتیبانی تحصیلی صورت گیرد و هدف اصلی باید کمک به دانش آموزان بی بضاعت باشد اضافه کرد: خوشبختانه میانگین سنی افراد خیر در دنیا کاهش یافته و به سنین پایین تر رسیده است.
مقتدایی با بیان اینکه ایران نیز باید اقداماتی صورت گیرد تا میانگین سنی خیرین کاهش یابد و کاری کنیم حس مشترک انسان دوستی و جلب کمک ها در جامعه نهادینه شود تصریح کرد: هزینه هایی که توسط خیران انجام می شود باید در جاهایی باشد که کمبودها را بکاهد.
محمد رضا حافظی رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیزبا بیان اینکه 33 درصد مدارس کشور با همت خیرین ساخته شده و این مجمع در 31 استان کشور مشغول به فعالیت است اذعان داشت: جامعه خیرین نه تنها در کشور بلکه دربرون مرزی نیز فعالیت داشته است و از جمله آن ها می توان به ساخت مدرسه در دبی، ترکیه و هندوستان اشاره کرد.
همچنین عبدالنبی دفتری رییس مجمع خیرین مدرسه ساز خوزستان عنوان کرد: جامعه خیرین خوزستان تاکنون 70 مدرسه در استان را ساخته است و مردم خوزستان نیز از سال 78 تاکنون 570 میلیارد تومان به امر مدرسه سازی کمک کرده اند.
در ادامه زیبا صالح پور رییس مجمع بانوان خیرین مدرسه ساز خوزستان اظهار کرد: احداث مدارس و مکان های آموزش توسط خیرین برای تربیت هرچه بهتر آینده سازان این مملکت است و زنان خوزستان در بحث خیرین عضو فعال ترین خیران زن کشور هستند.
پایان پیام/
نظر شما