حاکم بودن اخلاص از امتیازات کانون های مساجد است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از اخلاص به عنوان مبنای کار کانون های فرهنگی هنری مساجد نام برد و گفت: حاکم بودن اخلاص در کانون ها یکی از امتیازات این تشکل نسبت به دیگر نهادهای عمومی و مردمی و حتی مراکز فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، محمد مهدی احمدی در همایش بزرگ تجلیل از فعالان فرهنگی مساجد استان هرمزگان عنوان کرد: فعالیت های کانون های فرهنگی هنری با نظارت ائمه جماعات، صرفا با انگیزه الهی انجام می شود.

 

وی افزود: اعضای کانون ها خالصانه و براساس وظیفه شرعی و انسانی، شرایطی را فراهم می کنند تا نسل جوان رابطه منطقی با مسجد برقرار کنند و در فضای معنوی خانه های امن الهی شخصیت آنها شکل بگیرد.

 

احمدی، اخلاق مداری را یکی دیگر از امتیازات کانون های فرهنگی هنری مساجد برشمرد و بیان کرد: رمز موفقیت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم، رفتار پسندیده و شایسته، حسن خلق و اخلاق انسانی آن حضرت بود و رفتار زیبای رسول مهربانی در انسان ها تحول بوجود آورد.

 

وی ادامه داد: متولیان کانون های فرهنگی هنری باید با نگاه زیبا و مهربان و صعه صدر، نسل جوان را به طرف مسجد دعوت کنند و پیش از آن نیز باید فضا را برای حضور آنها فراهم نمایند.

 

مدیرکل امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: اگر کانونی از نظر رفتار و اخلاق ضعف دارد، باید در راستای اصلاح آن اقدام کند.

 

وی با بیان اینکه ماهیت فعالیت کانون ها فرهنگی هنری مساجد براساس مبانی دینی است، گفت: توصیه می کنم؛ کانون ها با همکاری انجمن های نمایشی، قصه های فرانی را در قالب هنر نمایش به مخاطبان ارائه کنند؛ اگر قصص قرآنی وارد صحنه نمایش شود، مردم با مبانی دینی ارتباط بهتری برقرار می کنند.

 

احمدی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از رسالت های کانون های مساجد ذکر و اظهار کرد: اگر امام جماعت و مدیرمسئول کانون مخاطبین خود را نشناسند، جذب حداکثری که مورد نظر مقام معظم رهبری(دامه برکاته) است را از دست خواهند داد.

 

وی افزود: ابتدا باید روحیات و ذائقه نسل جوان را شناخت و سپس براساس آن در جهت جذب آنها برنامه ریزی کرد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه عامل بودن موجب تاثیرگذاری کلام و برقراری رابطه با مخاطب می شود، گفت: اگر رفتار فردی و اجتماعی فعالان کانون ها، خلاف گفتارشان باشد، در دستیابی به اهداف موفق نخواهند بود.

 

وی با اشاره به فرامین رهبر انقلاب در رابطه با کانون های فرهنگی هنری، عنوان کرد: مدیران کانون ها باید قدرت تحلیل داشته باشند و با منطق به شبهات و سئوالات جوانان در حوزه های اعتقادی، فرهنگی و سیاسی پاسخ دهند.

 

احمدی، ایجاد فضای اعتمادسازی را از دیگر رسالت های کانون ها ذکر کرد و گفت: در فضای اعتمادسازی است که جوان به سمت امام جماعت و مدیر کانون برای رفع مشکلاتش هدایت می شود.  

 

وی افزود: یک شخصیت فرهنگی موفق کسی است که بتواند فضای حاکم را بر مبنای اعتماد ایجاد کند.

 

گفتنی است؛ در این همایش از فعالان و نخبگان فرهنگی مساجد استان هرمزگان تجلیل به عمل آمد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 446412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha