به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، اين ديدارها در راستاي گسترش تعاملات همه جانبه به ويژه در زمينه مسائل علمي و فرهنگي ميان دو كشور ايران و اندونزي و به ويژه شهرهاي قم و جاكارتا صورت گرفت.
در اين سفر حجتالاسلام صادقي قائم مقام موسسه دارالحديث، حجتالاسلام برنجكار و حجتالاسلام سبحانينيا از مسئولان ارشد موسسه دارالحديث حضور داشتند كه از مراكز علمي اندونزي از جمله دانشگاه رادان فتح اين كشور ديدار كردند.
قائم مقام موسسه دارالحديث در نشست با مسئولان دانشگاه رادان فتح گفت: قرآن و حديث منبع اصلي فهم دين است و پس از انقلاب در ايران نهضت علمي جديد بوجود آمده است و انقلاب اسلامي ايران برگرفته از قرآن و اهل بيت(ع) است.
وي گفت: در شيوه حضوري و غير حضوري اين موسسه فعاليت ميكند كه در 17 كشور دنيا دانشجو داريم و به معارف اسلامي ميپردازيم. اين دانشگاه پشتوانه پژوهشي قرآن و حديث در جمهوري اسلامي ايران است و در رشتههاي تخصصي خود رتبههاي اول و دم را در طي سالهاي مخالف داشته و نوآوريهاي علمي به وجود آورده است.
حجتالاسلام صادقي با بيان اينكه ما آمادگي داريم دورههاي مشترك كوتاه مدت برگزار كرده تا اساتيد دانشگاه رادان فتح در ايران حاضر شده و با فضاي مباحث ما آشنا شده و اساتيد ما نيز در اين دانشگاه حاضر شده تا بتوانيم تعامل فضايي علمي داشته باشيم گفت: همچنين ميتوان سئوالهايي را مطرح كرد كه بر اساس آن نشستهاي تخصصي علمي برگزار كنيم كه مباحث حول محور آن سئوالات باشد.
همچنين در اين مراسم پرفسور دكتر افلاطون رئيس دانشگاه رادان فتح، ضمن خوش آمد گويي به هيئت ايران بر گسترش ارتباط ميان دو كشور تاكيد كرد و گفت: ارتباط با ايران و موسسه دارالحديث براي ما مايه افتخار است و همواره به دنبال ترويج آن بودهايم.
وي گفت: اين دانشگاه با 13 هزار دانشجو و 400 هيئت علمي در شش دانشكده آماده همكاري با جمهوري اسلامي ايران ميباشد.
*بازديد از نمايندگي جامعه المصطفي در جاكارتا
يكي از برنامههاي مسئولان و كارشناسان ارشد موسسه دارالحديث بازديد از كالج اسلامي صدرا و نمايندگي جامعه المصطفي العالميه در شهر جاكارتا بود.
در اين بازديد كه حجتالاسلام و المسلمين دكتر صادقي قائم مقام موسسه و حجتالاسلام دكتر برنجكار و حجتالاسلام دكتر سبحانينيا حضور داشتند از نزديك با فعاليتهاي اين كالج آشنا شدند.
حجتالاسلام دكتر سيد مفيد حسيني نماييده جامعهالمصطفي و رئيس كالج در اين مراسم گزارشي از وضعيت كالج ارائه و با ارائه پاورپوينتي به ارائه گزارش از وضعيت جاري كالج پرداخت.
*حضور كارشناسان موسسه دارالحديث در حوزه علميه احسانيه اندونزي
يكي از جاذبههاي ديدني اندونزي حوزه علميه احسانيه است كه در اين بازديد كارشناسان با نوع تدريس و همچنين مطالب ارائه شده آشنا شده و اين بازديدها را راهي براي گسترش همكاري ميان دو كشور عنوان كردند.
اين ديدار به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي برگزار شد كه از نزديك با مباحث مختلف اين حوزه آشنا شدند. همچنين بازديد از مركز قرآن بزرگ چوبي نيز از ديگر برنامههاي كارشناسان موسسه دارالحديث به اندونزي بود كه به همت رايزني فرهنگي انجام شد.
اين حوزه زير نظر پارلمان كشور اندونزي آقاي صفوه الله اداره ميشود كه از سال 2002 تا 2009 با صرف هزينه يك ميليارد و 200 ميليون روپيه توانسته اين قرآن را با چوپ درست كند.
*ضيافت شام كاردار جمهوري اسلامي ايران در اندونزي
ضيافت شام كاردار جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي با حضور كارشناسان ارشد و مسئولان موسسه دارالحديث برگزار شد.
دكتر سحرخيز در اين مراسم با اشاره به جايگاه كشور اندونزي گفت: اين كشور فرصت بسيار مناسبي براي گسترش تعاملات علمي و اسلامي است و بايد موسسات ايراني از اين ظرفيت استفاده كنند.
وي عنوان كرد: اندونزي بزرگترين كشور جهان اسلام به شمار ميرود و بايد موسسات ما با مراكز علمي و ديني اين كشور ارتباط گرفته و در انتقال تجربيات بكوشند.
*رايزني فرهنگي آماده هماهنگي حضور كارشناسان ديني در اندونزي
حجتالله ابراهيميان رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در قم گفت: رایزنی فرهنگی آمادگي دارد تا با همه توان هماهنگي هاي لازم براي حضور تيم كارشناسان و مسئولان جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي را انجام داده و فضا را براي تعاملات دو طرفه آماده كند.
وي گفت: تاكنون گروهها و تيمهاي گستردهاي با هماهنگي و همت اين رايزني به كشور اندونزي سفر كردهاند كه جزو افتخارات ماست و اميدواريم بتوانيم از اين طريق در گسترش پيام انقلاب اسلامي ايران كوشا باشيم.
رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي به سفر هيئت ايراني از موسسه دارالحديث اشاره كرد و گفت: اين سفر دستاوردهاي بسيار مهمي داشت كه يكي از آنها همكاري و هماهنگي با دانشگاه رادان فتح جاكارتا بود.
وي افزود: در اين سفر جلسه جمع بندي توافقات نهايي ميان موسسه دارالحديث و دانشگاه رادان فتح اندونزي برگزار شد و مقرر شد تا دو هيئت از كشور ايران و اندونزي در دو كشور حاضر شده و به تبادل علمي و فرهنگي بپردازند.
ابراهيميان افزود: همچنين مقرر شد هيئت ايراني در تابستان سال آينده به كشور اندونزي آمده و هيئت اندونزيايي نيز در تابستان 94 به ايران و بازديد از موسسه دارالحديث اقدام كنند.
رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كشور اندونزي تاكيد كرد: در اين ديدار دو طرف بر گسترش مباحث ديني و همچنين بهره گيري از تجربيات و انتقال آن به يكديگر تاكيد كردند.
پايان پيام/
نظر شما