به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مراسم بزرگداشت و مراسم رونمایی از کتاب و تندیس دانش آموز شهیده محبوبه دانش با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حبیب الله حسنی قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران، حمیدعلی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، امیر سرتیپ محمدحسن نامی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، صدیقه کاوه مشاور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در امور زنان و تعداد دیگری از مسئولان و مردم برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسنی در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و امام خمینی (ره) گفت: شهید استاد مطهری بحث مهمی در رابطه با خودآگاهی و جهان آگاهی مطرح کردهاند که اولی منطق الهیون و دومی منطق اهل دنیاست.
وی ادامه داد: دنیای امروز متأثر از این دو نگاه است و خروجی هر دوی این نگاهها را میتوان در جهان امروز و سیاستهای حاکم بر معادلات دنیا دید. در منطق خودآگاهی تا زمانی که خودسازی صورت نگرفته باشد نمیتوان جامعه را ساخت. امام حسین (ع) وقتی به سمت کربلا حرکت کرد از اطفال تا پیرمردان و پیرزنان را با خود برد و به همین دلیل نمیتوان او را محکوم به داشتن انگیزههای دنیایی و کشورگشایی کرد.
قائممقام نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران شالوده و هویت انقلاب اسلامی ایران را خودآگاهی عنوان کرد و گفت: این خودآگاهی در وجود امام راحل قرار داشت. از سوی دیگر نمونههای جهان آگاهی را در سطح دنیا شاهد هستیم که بارزترین آن مسابقات تسلیحاتی است که در بین کشورها جریان دارد. امروز حتی کشوری که بهظاهر مدعی دین و دینداری است دست به قتل و غارت میزند.
حجتالاسلاموالمسلمین حسنی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی به سراغ مادران و همسران شهدا و ایثارگران میرویم، میبینیم آنچه بر وجود آنان حاکم است، منطق دین و قرآن و همان خودآگاهی است. در کاشان به دیدن جانبازی رفتم که بیش از ۲۰ سال بیحرکت بر روی تخت خوابیده بود و همسر او مانند یک فرشته به دورش میچرخید. نقش این عزیزان اگر بیشتر از خود جانباز و ایثارگر نباشد، بیشک کمتر نیست، زیرا حرمت آنان را نگه داشتهاند.
وی در پایان گفت: انشاءالله پیام شهیده «محبوبه دانش» و همه شهیدان بر دل نسلهای جدید بنشیند و شاهد شکوفایی معنوی آنان باشیم.
علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش نیز در سخنانی با اشاره به شخصیت شهیده محبوبه دانش اظهار داشت: این شهیده شخصیتی است که برای خیلی از قدیمیها شناخته شده و برای خیلی از جدیدیها ناشناخته است و چه قدیمیها و چه جدیدیها نیاز به بازشناسی ابعاد آن دارند.
وی ادامه داد: حضور دانشآموزان در صحنههای مختلف مبارزه قبل از پیروزی انقلاب و در پیروزی انقلاب نقش کلیدی داشتند. پس از پیروزی انقلاب نقش دانش آموزان در حراست و حفاظت از انقلاب اسلامی مثالزدنی و دانشآموزان در عین اینکه در پیروزی انقلاب نقش داشتهاند در حفظ و حراست آن مؤثر بودهاند و حضورشان در جنگ نیز مثالزدنی است.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: امروز دانش آموزان باید این رسالت را حفظ کنند و پیام اصلی اینها این است که حراست و حفاظت از ارزشهای انقلاب امروز بر عهده دانش آموزانی است که در مدارس تحصیل.
فانی در انتها گفت: محبوبه دانش از شهدای شاخصی است که میتواند به عنوان الگو برای تکتک دانشآموزان مطرح باشد. یکی از رسالتهای بزرگ ما این است که ارزشهای دفاع مقدس و ایثار و شهادت را ارج نهاده پاسداری و حمایت کنیم.
شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم گفت: انقلاب اسلامی ۷ هزار شهیده زن دارد و هنوز هم مادران و همسرانی داریم که از جانبازان جنگ مراقبت میکنند. ایثارگریهای مادران و همسران شهدا توصیف شدنی نیست و ما وظیفه داریم در جهت تجلیل از این ایثارگریها گام برداریم.
مریم دانش خواهر شهیده محبوبه دانش، اسفندیار چهاربند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران و احمدی دبیر ستاد بزرگداشت دانش آموز شهیده محبوبه دانش از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.
در پایان این مراسم پس از رونمایی از کتاب زندگی این شهیده، مراسم رونمایی از تندیس وی نیز در میدان شهدا برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما