مهندس قوام نوذری، استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه امر به معروف مختص زمان و مکان خاصی نیست و نشانه تعهد به دین است و نهی از منکر تلخ کردن کام خلافکاران و فاسدان است، به خبرنگار شبستان گفت: از مهمترین هدف قیام عاشورا و نهضت خونین امام حسین (ع) تحکیم، تعمیق و تحقق دین و امور با فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود تا به وسیله آن از دشمنان انتقام گرفته شود و برای دیگران هم سایر فرایض الهی در جامعه ساری و جاری گردد.
نوذری افزود: در جمهوری اسلامی توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت است.
وی به شناخت بیشتر معروف ها و منکرها در جامعه اشاره و عنوان کرد: باید افکار عمومی و جامعه دینی و اخلاقی مان را نسبت به تمام مظاهر معروف و منکر بیشتر آشنا کرده و حقیقت و حکمت این دو فریضه الهی را به نحوی موثرتر به همگان آموزش دهیم.
نوذری تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر با بخشنامه، دستورالعمل ها، قوه قهریه و محدود کردن آن در چارچوب حدود و مرزها جوابگو نیست و هر فرد مسلمان معتقدی وظیفه دارد در سطوح مختلف و خارج از چارچوب های مشخص و برای همه اقشار جامعه در هر زمان و مکانی این دو فریضه تکامل یافته الهی را تشریح و اجرا کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، برای بهتر اجرا شدن شعائر اسلامی در جامعه باید فرمایشات مقام معظم رهبری را نصب العین قرار داد، افزود: برجسته سازی در این راستا امری مهم بوده که ضروری است با آموزش، ترویج و اطلاع رسانی به این مسئله اهتمام ورزید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مهمترین وظایف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این است، به نسل جوان و نوجوان و آحاد مردم تفهیم شود که سیمای فریضه امر به معروف و نهی از منکر چیزی جز تعهد و علاقه آمرین آن به سلامت جامعه نیست؛ چرا که هدف والای سلامتی جامعه با اقدام فایده مند، سنجیده، منطقی و منطبق با حقایق شریعت اسلام عزیز تحقق یافتنی است.
وی با اشاره به اینکه، امر به معروف سبب دلگرمی و تقویت افراد کم اراده می شود و نهی از منکر جبران کننده کمبود تقوای برخی از افراد جامعه است، گفت: همه موظفند حقیقت شرعی و مطلوب این دو زمینه را با فرهنگ سازی و جریان سازی به جامعه منتقل کنند و آمرین و عاملین آن هم باید حمایت و پشتیبانی شوند.
نوذری تصریح کرد: واقعیت آن است که امر به معروف حافظ حریم ها، مرزها و حقوق افراد، خانواده، اجتماع و جامعه در همه زمینه ها و احساس مسئولیت و مشکلات مردم را مشکلات خویش دانستن است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: همه مدیران و دستگاه های اجرایی به خصوص فرهنگی و متولیان امر باید از جنبه های مختلف مادی و معنوی با برنامه ریزی و طرح موضوعات و مسائل مختلف به امر به معروف و نهی از منکر در کنار هم و به طور مداوم حرکت کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه، تذکر لسانی وظیفه عمومی و همگانی است، باید این فرهنگ را در جامعه ارتقا بخشید.
نوذری با اشاره به انتخاب 40 شهر از سراسر کشور برای اجرای طرح امر به معروف و نهی از منکر و انتخاب شهر دوگنبدان از این استان، تصریح کرد: باید آمادگی کامل داشت و موضوع تبیین شود که این طرح تنها برای زمان، مکان، عده ای و منطقه ای خاص نبوده و در آینده به دیگر مناطق هم تعمیم داده و به اجرا در می آید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه، با آغاز ماه رجب و نزدیکی ماه های بزرگ و عزیز شعبان و رمضان، لازم است که این دو فریضه الهی بیش از گذشته مورد توجه مردم و مسئولان قرار گیرد، افزود: ائمه جمعه و جماعات، دستگاه های فرهنگی، انجمن ها و کانون های دینی و مذهبی، موسسات فرهنگی و دینی، اصناف، شوراهای اسلامی، بخشداران و دهیاران ساختار منسجم و خوبی با مشارکت و کمک گرفتن از مردم برای تبیین، ترویج و تفهیم مطلوب این دو فریضه الهی هستند.
پایان پیام/
نظر شما