به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام محمد صادق کفیل در همایش حضرت زهرا(سلام الله علیها) الگوی رفتاری جامعه عصر ظهور در جمع رابطین واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان بندرعباس با تبریک میلاد حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و هفته گرامیداشت مقام زن، با اشاره به فرازی از دعای عهد، گفت: موضوعات مهمی از قبیل خود شناسی، خداشناسی، امام شناسی و رجعت در این دعا بیان شده است؛ زیباترین قسمت این دعا، درخواست هشت مقام نسبت به امام زمان است.
حجت الاسلام کفیل، «انصار، اعوان، ذابین، مسارعین، ممتثلین، محامین، سابقین و مستشهدین» را از مقام های اشاره شده در دعای عهد نام برد و افزود: پس از بررسی زندگانی و سیره بسیاری از بزرگان در تاریخ اسلام، تنها کسی که این هشت مقام را نسبت به امام زمان خود عملی کرده، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است.
وی با بیان اینکه زهرای اطهر(سلام الله علیها) وجود خویش را برای امام خود داده است، ابراز داشت: صدیقه طاهره(سلام الله علیها)، هم در دفاع از امام، یار امام، کمک کننده امام، حمایت کننده، مطیع امام بود و هم در این راه به شهادت رسید.
مدیر مرکز تخصص نماز کشور تاکید کرد: اگر به دنبال مهدوی کردن جامعه خود هستیم در وهله اول باید فاطمی زندگی کنیم؛ بوجود آمدن هشت مقام یاد شده، زمینه را برای ظهور مهیا می کند.
وی با بیان اینکه پس از زمینه سازی ظهور، مهمترین مسئله، تبیین جایگاه و مقام امامت است، تصریح کرد: مشکل جامعه ما این است که امام شناس نیستیم.
کفیل گفت: شناخت به معنای معرفت است و گرنه در زمان پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)، مردم از آب وضوی آن حضرت به عنوان تبرک استفاده می کردند اما خود رسول خدا را نشناختند.
وی افزود: حضرت زهرا(سلام الله علیها) هر روز با یک تئوری و شگرد جدید به دنبال دعوت مردم به دین و تبیین جایگاه امام بود و در این زمینه هرگز مشاهده نشد که این بانوی بزرگوار طی دو روز یک کار مشابه انجام دهند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: آن حضرت به درب خانه های انصار و مهاجر می رفت و اگر آنها به سخنانش گوش نمی دادند برای هدایت آنها تا صبح دعا می کرد، شما خواهران عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز باید با الگو گرفتن از بی بی دو عالم مردم را به سمت خانه های خدا فرا بخوانید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فهم عاشورا بدون فهم فاطمیه ممکن نیست، اظهار کرد: فاطمیه نکته اتصال عاشوراست.
کفیل گفت: حرکت 75 و یا 95 روزه حضرت زهرا(سلام الله علیها) بعد از رحلت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)، زمینه خلافت 23 سال بعد امیرالمومنین را فراهم نمود.
وی با بیان اینکه آن روز حضرت علی(علیه السلام) خانه نشین بود و امروز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خانه نشین است، اظهار کرد: امروز برای خارج ساختن و نجات ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) از خانه نشینی، جامعه نیازمند ترویج و تعمیق فرهنگ و آموزه های فاطمی است.
کارشناس مهدویت افزود: رشد جامعه اسلامی در آن دوران در بحث خلافت امیرالمومنین بود و امروز رشد و تعالی عالم بشری در حکومت حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.
وی بیان کرد: حضرت زهرا(سلام الله علیها) به دلیل خانه نشینی امام زمانش یک لحظه آرام ننشست، ولی ما آرام هستیم به دلیل اینکه خانه نشینی امام زمان خود را درک نمی کنیم.
کفیل ابراز داشت: برای فراهم نمودن زمینه ظهور باید سه گام اساسی برداریم، در وهله اول باید منیت و خودبینی را از خود دور کنیم و دگر بین باشیم.
این کارشناس برجسته مذهبی گفت: نگاه به اکثریت نکردن و تابع آن نبودن را گام دوم معرفی و عنوان کرد: دینی کردن اندیشه ها یکی از رسالت های مهم کانون های فرهنگی هنری مساجد است.
وی با بیان اینکه ارتقاء بینش و بصیرت سومین گام زمینه ساز ظهور است، افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد برای تغدیه کردن جامعه، نیازمند خوراک فکری است.
پایان پیام/
نظر شما