به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، آيت الله نورالله طبرسي، نماينده ولي فقيه در مازندران امروز(31فروردين) در گردهمایی مسئولان و دبیران اقامه نماز دستگاه های اجرایی استان در دانشگاه امام محمدباقر(عليه السلام) ساری، ضمن تبريك به مناسبت ميلاد باقرالعلوم(عليه السلام) و اعياد ماه رجب، اظهار داشت: استغفار و توجه در اين ماه بسيار توصيه شده است.
وي با اشاره به شعار سال94با عنوان دولت و ملت همدلي و همزباني خواستار همدلي و همزباني بيش از پيش با خداوند متعال شدند .
آيت الله طبرسي با بيان اينكه نماز وسيله همدلي و همزباني با خداوند مهربان است، گفت: هیچ عباداتی بالاتر از نماز نیست و انسان با نماز خود را پالایش می کند.
وی با بيان اينكه نماز در شبانه روز 5نوبت مارا به خدا متصل مي كند، اظهار داشت : معروف ها، آیین ها، سنن و فرهنگ ها و خوبی هایی که ما داریم همه به برکت نماز است و امتیازات شیعه همین است که باید نماز را محکم تر از دیگران بشمارد و بدان عمل کند.
آيت الله طبرسي با بیان این که مکاتب مادی اقتصاد و وجود را مقدم بر عبادت مي دانند، را مهم می دانند، تصريح كرد: در حالی که دین ما می گوید اول سجود بعد وجود بنا بر این این تفاوت ها در مکاتب باید مورد توجه ويژه قرار گيرد.
وی خواستار اختصاص بودجه به ستاد اقامه نماز استان شد و ادامه داد : دولت باید بودجه ای را برای ستاد اقامه نماز اختصاص دهد چراكه با دست خالی نمی شود فعاليت هاي چشمگيري انجام داد.
آيت الله طبرسي از حسادت، بخل، انتقاد غیر اصولی و خالی کردن زیر پای افراد به عنوان زشتي های درونی انسان ياد كرد و گفت: با نماز مي توان اين پليدي ها و زشتي ها را برطرف كرد.
وی از استانداری مازندران خواستار اختصاص بودجه ای به ستاد اقامه نماز استان شد، خاطرنشان كرد: ترويج نماز بايد عملي، قولي و مالي صورت گيرد.
آيت الله طبرسي با توجه به توريستي بودن استان مازندران خواستار توجه بيش از پيش مسئولين جهت ساخت مساجد بين راهي و روستايي شدوگفت: تشويق و ترغيب به امر اقامه نماز مدنظر مسئولين ادارات، مدارس و دانشگاه ها باشد.
حسین خیریان پور، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري مازندران با بيان اينكه جامعه ایمانی و سالم جز با تعبد و تعهد در عرصه نماز میسر نمي شود، گفت: نماز زمينه مصونيت از آسيب ها را براي انسان ها فراهم مي كند.
وی با اشاره به اینکه انسان با معنویت به کمال میرسد، تصریح کرد: هر آنچه در این جهان انجام میدهیم به منزله ظرفی است که باید برای آحاد جامعه ایجاد شود تا انسانها در این میزان به کمال غایی و نهایی خود نزدیک شوند.
خیریان پور با بیان اینکه ستاد اقامه نماز باید برنامهریزی مدونی برای ترویج فرهنگ نماز داشته باشد، افزود: فرمانداران و شهرداریهای استان باید نسبت به مناسب سازی نمازخانههای شهرها اقدام کنند.
وي با اشاره به برنامه هاي درون سازماني، اظهار داشت: مدارس، ادارات و دانشگاه ها با مديريت مديران دستگاه هاي اجرايي در زمان اقامه نماز اذان پخش كنند و از برگزاري جلسات در اين زمان خودداري كنند.
خيريان پور درخصوص برنامه هاي برون سازماني، گفت: بيش از 10ميليون مسافر وارد مازندران مي شوند وبايد براي مسيرهاي خروجي، پارك ها، مساجد، سرويس بهداشتي و نمازخانه هاي بين راهي را با همكاري شهرداري ها مناسب سازي كنيم.
وي اضافه كرد: همچنين مي بايست به جهت ايجاد جايگاه اقامه نماز در روستاها با همكاري دهياران و شوراهاي اسلامي براي احداث نمازخانه جهت دهي شود.
به گزارش شبستان، در خاتمه گردهمایی مسئولان و دبیران اقامه نماز دستگاه های اجرایی مازندران، مسجد روستاي عاليواك در شهر تاريخي فرح آباد ساري با حضور آيت الله طبرسي نماينده ولي فقيه در اين استان افتتاح شد.
پايان پيام/
نظر شما