تقویت قوای بدنی باید همراه با تقوا و پايبندي به مسائل ديني باشد

خبرگزاری شبستان: مسئول دفتر فرهنگي تربيتي حوزه علميه خراسان گفت: بر اساس آیات قرآن کریم، قوي بودن هميشه به عنوان يك امتياز و عامل مثبت ارزيابي شده است، البته قوي بودني كه با تقوا و پايبندي به مسائل ديني همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد به نقل از روابط عمومي حوزه علميه خراسان، حجت الاسلام يوسف شريف زاده، مسئول دفتر فرهنگي تربيتي حوزه علميه خراسان در مراسم اهداء از تجهيزات ورزشي به مدرسه علميه امام محمدباقر(عليه السلام)، ضمن تبريك فرارسيدن ماه رجب و ولادت امام باقر (عليه السلام) بااشاره به اينكه يكي از وظايف اين دفتر ايجاد فضاي نشاط و شادابي براي حوزويان است و ابراز داشت: براي اين كار با بعضي از مراكز رايزنيهايي صورت گرفته است.


وي با بيان اينكه قرآن كريم بزرگترين سرمشق در تمام شئون زندگي ما است گفت: يكي از خصوصيت هاي خداوند متعال داشتن قوت و قدرت است و قرآن در آيات مختلف چون 165 و 247 بقره، 60 انفال، نسبت به اهميت نيرومندي جسم و به نوعي ورزش در كنار تقويت روح و روان اشاره دارد.


حجت الاسلام شريف زاده با تاكيد بر اينكه طبق بيان قرآن، قوي بودن هميشه به عنوان يك امتياز و عامل مثبت ارزيابي شده است، البته قوي بودني كه با تقوا و پايبندي به مسائل ديني همراه باشد، خاطر نشان كرد: رواياتي در اين باره وجود دارد كه پيشوايان ديني نسبت به تقويت و پرورش روح و جسم سفارشات زيادي داشته اند كه از جمله آن اين است كه رسول خدا(ص) به فرزندان خود شنا و تيراندازي بياموزيد.


وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري (مدظله العالي) مي فرمايند: اگر در يك جمله كوتاه از من بپرسند كه شما از جوانان چه مي خواهيد، خواهم گفت تحصيل، تهذيب و ورزش، درباره فعاليت هاي ورزشي حوزه علميه خراسان ابراز داشت: برگزاري سه دوره مسابقات ورزشي طلاب در رشته هاي تيراندازي، شنا،‌ فوتسال، واليبال و تنيس روي ميز از جمله اين فعاليت ها مي باشد.


مسئول دفتر فرهنگي تربيتي حوزه علميه خراسان در ادامه از فعاليت هايي چون برگزاري اردوهاي كوهنوردي، دوره هاي آموزشي شنا، استفاده طلاب از فضاهاي ورزشي شهر، استفاده از بليط هاي مجموعه آبي با تخفيف براي طلاب، برگزاري نرمش صبحگاهي در مدارس علميه خبر داد و اظهار داشت: با مجموعه ورزشي آستان قدس در حال رايزني هستيم تا بتوانيم زمينه استفاده طلاب و اساتيد را از امكانات اين مجموعه فراهم كنيم.


وي با بيان اينكه در سال 88 و 89 در دو مرحله سبد ورزشي به مدارس علميه اهدا شده است از همكاري هاي شهرداري تقدير كرد.


وحيد جليلي، معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري مشهد نيز با بيان اينكه فضاي ورزشي ظرفيت گسترده و جديدي در كشور به وجود آورده است، ابراز داشت: ورزش پديده اي اجتماعي و به دنبال آن پديده جدي فرهنگي است و در تمام دنيا به صورت ويژه اي به آن پرداخته مي شود.


وي افزود: متاسفانه ما بر خلاف غربي ها در استفاده بهينه از فرهنگ ورزش دچار چالش و خلأهايي هستيم.


معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري مشهد ابراز اميدواري كرد: طلاب علوم ديني علاوه بر انجام ورزش، نسبت به توليد فكر براي ايجاد فضاي ورزش مبتني بر دين اقدام كنند.


وي با اشاره به اينكه شهرداري مشهد از فضاي گسترده حدود 35 سالن ورزشي برخوردار است، تاكيد كرد: اميدواريم كه اين فضاها به كانون فرهنگي و به نوعي فرهنگسرا تبديل شود كه براي اين كار طلاب علوم ديني مي توانند با تشكيل گروه هايي در اين زمينه، توليد فكر و انديشه داشته باشند.


گفتني است؛ در اين مراسم كه به صورت نمادين از تجهيزات ورزشي مدرسه علميه امام محمدباقر(ع) بهره برداري شد، حجت الاسلام اخلاقي، رييس كميسيون فرهنگي اجتماعي و آصفي، عضو شوراي اسلامي شهر، تعدادي از مديرعاملان فاوا، تربيت بدني و ورزش همگاني و برخي از مديران شهرداري مشهد و شهرداران مناطق 4 و 12 حضور داشتند.

 

پایان پیام/

کد خبر 452712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha