پس در لیله الرغائب، کم و کوچک نخواهیم

اگر در شب آرزوها و حتی در سایر فرصت ها و اوقات، خود را فقیر و کوچک و خداوند را ثروتمند و بزرگ بدانیم احتمال اجابت دعایمان بیشتر می شود و اگر چنین نگاهی داشته باشیم، در شب آرزوها از خداوند کم نمی خواهیم؛ او را تنها مالک، ثروتمند، قادر و کریم هستی بدان

محمد میرصانع در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: با توجه به اینکه رغائب جمع رغبت به معنی میل است، بنابراین آرزوهای مرغوب و با کیفیت جزء رغائب هستند؛ البته باید از آرزوهایی که مذمت شده اند دوری ورزید و حتی اجازه خطور به ذهن را نداد.

فطرت را ملاک بیان آرزوها قرار دهیم

وی بازگشت به فطرت را مسیری برای درخواست برترین آرزوها خواند و اظهار داشت: این بازگشت برای این است که انسان مبتلا با آرزوهای نادرست و غیرانسانی نشود؛ مثل اینکه آرزو کند فردی دچار صدمات و لطمات سخت جانی و یا مالی شود.

وی به اینکه مذمتِ آرزوهای طولانی و غیرانسانی از سوی حضرات معصومین علیهم السلام باید ملاک عمل ما در لیله الرغائب قرار گیرد، خاطرنشان کرد: پیامبر صلوات الله علیه و اهل بیت علیهم السلام برای دشمنان خود نیز دعا می‌کردند؛ آنچنان که گاهی علما از حضرت سیدالشهدا علیه السلام درخواست می کردند شفاعت یزید را در قیامت نکند.

ولایت حضرات معصومین، بالاترین آرزوها است

وی اضافه کرد: مؤمن در طول سال خاصه در لیله الرغائب باید بهترین‌ چیزها را برای بندگان خداوند بخواهد؛ و چه چیزی بهتر از آرزوی داشتن ولایت رسول الله و خاندان ایشان است؟

کد خبر 453306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha