به گزارش خبرگزاری شبستان در قزوین، حسین صلح جو شب گذشته (6 اردیبهشت) در آئین افتتاحیه چهارمین دوره طرح محله ما که در سالن اجتماعات فرهنگسرای بانو حضرت زهرا(س) برگزار شد، بیان کرد: طرح محله ما یکی از مردمی ترین و موفق ترین طرح های مجموعه شهرداری در کنار سایر فعالیت ها است که باید توسعه پیدا کند.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی های طرح محله ما، هم محور بودن و حضور و استقرار آن در مساجد یعنی محل مطالبات مردمی است که بر اساس فرمایشات امام راحل (ره) مساجد سنگر است و باید حفظ شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی قزوین اضافه کرد: مساجد محل ارتباط نسل گذشته و امروز است و محلی برای بازگو کردن مشکلات مردم، و پایگاه عبادت و جایگاه سیاست است.
وی تصریح کرد: مساجد از جمله مراکزی است که می توان بین جوانان نسل گذشته و امروز ارتباط خوب فرهنگی ایجاد کرد که یکی از اهداف طرح محله ما است که جای فعالیت بیشتری را به خود اختصاص داده و باید گسترش یابد.
صلح جو با تشکر از خدمتگزاران عرصه فرهنگ، اجتماع، هنر و ورزش افزود: روحانیون، خادمان و پیشکسوتان عرصه فرهنگی در سر پنجه و نوک پیکان خدمت قرار دارند که با ایجاد نشاط و شادابی در محلات مختلف، در عرصه فرهنگی و اجتماعی فعال هستند.
وی تأکید کرد: تقویت برنامه های مدیریت شهری، برون سپاری برنامه های شهری و مشارکت آگاهانه به لحاظ کیفیت و بهبود بخشی برنامه شهری و این که بتوانند نهاد سازمانی شهرداری را به نهاد اجتماعی تبدیل کنند از جمله ویژگی های فعالان فرهنگی محلات است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: امیدواریم با توسعه این طرح به تعداد محلات بیشتر، برقراری نظم و توسعه متوازن شهری در بحث تبلیغات و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را شاهد باشیم.
وی توضیح داد: به منظور تشویق و ترغیب محلات به فعالیت بیشتر و با توجه به گزارشی که از سوی مسئولین ارائه شد و معیارهایی چون میزان فعالیت و مشارکت اعضای محلات در انجام امور، رتبه بندی بین محلات انجام شد اگرچه همه محلات فعال هستند.
صلح جو گفت: در سال جاری، 27 برنامه برای محلات تعریف شده که با حضور فعالانه، آگاهانه و ارتقاء سطح حقوق شهروندی در محلات شاهد رشد روزافزون این طرح خواهیم بود.
وی اعلام کرد: طرح محله ما از مکان هایی است که شورایاری ها باید با آنان هماهنگ تر شده و برای ارائه خدمات بیشتر به مردم از این برنامه بهره مند شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی قزوین اظهار کرد: پیشنهاد می کنم در همه محلات 14 گانه شهر قزوین وب سایتی به نام هر محله تشکیل شود و تمام فعالیت های اجتماعی و فرهنگی محله در آن شبکه ثبت شود و مسئولان طرح و شورایاری ها در محلات مشخص شود.
وی افزود: با راه انداری این سامانه افراد می توانند بدون اینکه حضور نیز داشته باشند میزان مشاکت، توان مشارکتی و ساعات مشارکت خود را با مسئول محلات هماهنگ کنند.
صلح جو یادآور شد: امیدورام در سال 94 شاهد رشد نموداری بیشتری نسبت به عملکرد فعالان فرهنگی محلات به لحاظ تقویت فرهنگ حقوق شهروندی و تقویت فرهنگ حقوق اسلامی باشیم و بتوانیم خدمات ارزشمندی را به مردم شهر ارائه دهیم.
پایان پیام/
نظر شما