به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، فیروزعلی تهمتن، مدیرکل بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه، عصر امروز(15 اردیبهشت)در کارگروه کشاورزی سازمان اوقاف و امور خیریه که با حضور استان های: مرکزی، مازندران، خراسان جنوبی و گلستان به میزبانی استان کرمان، هم اکنون در حال برگزاری است؛ گفت: احیای موقوفات یکی از اهداف مهم این کارگروه است.
وی با بیان اینکه در مجموع، هفت استان در کشور که از پتانسیل های موجود کشاورزی در حوزه وقف برخوردار هستند؛ عضو این کارگروه هستند؛ افزود: صنعت غذا یکی از صنایع مهم کشور است که اوقاف و متصدیان وقف می توانند در بازار این صنعت و حتی در کمیت آن نقش قابل توجهی داشته باشند.
تهمتن در بیان علت این موضوع تصریح کرد: اراضی و املاک موقوفات در سراسر کشور زیاد است که با توجه به پتانسیل آنها می توان صنعت غذا را تولید و رونق داد.
وی با اشاره به نقش وقف از لحاظ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... افزود: به علت بعضی از سوء مدیریت ها و حوادث غیرمترقبه، فاصله طبقاتی در کشور ایجاد شده که با احیاء موقوفات می توان این فاصله را به حداقل رساند و نیت واقفین را هم بهتر اجرا کرد.
این مسئول افزود: کارگروه کشاورزی سازماناوقاف در ابتدای سال 93 ایجاد و تاکنون چند جلسه برگزار کرده است و تلاش داریم سایر استان هایی که عضو این کارگروه نیستند، عضو آن شوند و در اراضی خودشان بتوانند کارهایی انجام دهد.
در این نشست دکتر شیروانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان هم در خصوص راهکارهای مقابله با کم آبی درختان میوه توضیحاتی داد.
عباس سعیدی، مدیرکل جهاد کشاورزی استان، بر استفاده از کارشناسان کشاورزی برای بهبود محصولات اراضی موقوفات تأکید کرد و از اعلام آمادگی این اداره کل جهت هرگونه همکاری در خدمات نهادهای کشاورزی خبر داد و گفت: آبیاری تحت فشار و روی آوردن کشاورزان به محصولات کم آب نظیر زعفران، زرشک و... که در اراضی موقوفات کشت شوند؛ باید مورد توجه باشد.
گفتنی است، قرار است میهمانان این نشست طی دو روز حضور در استان کرمان از باغ های تحت تولیت اوقاف استان شامل باغ های: فتح آباد، احمد آباد، علی آباد، ظهیرالدوله متولی باشی و همچنین مجموعه تالار احسان بازدید کنند.
پایان پیام/
نظر شما