احداث نیروگاه سیکل ترکیبی دهلران در مرحله عقد قرارداد است

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه‌ریزی استاندار ایلام، گفت: احداث نیروگاه سیکل ترکیبی تقریبا در مرحله عقد قرارداد با وزارت نیرو است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، حشمت‌الله عسگری،  در نشست بررسی مشکلات طرح های صنعتی،کشاورزی وخدماتی دهلران با اشاره به اقداماتی که در شهرستان دهلران به همت دولت، استاندار ایلام، فرماندار دهلران و نمایندگان مردم در مجلس در حال اجراست، اظهار کرد: مهم‌ترین این اقدامات احداث نیروگاه سیکل ترکیبی بوده که تقریبا در مرحله عقد قرارداد با وزارت نیرو است.

 

وی، با بیان اینکه مطالعات زیست‌محیطی این سیکل ترکیبی که زمان‌بر و طولانی است به جد دنبال می‌شود تا در کمترین زمان ممکن مسایل آن حل شود، گفت: احداث کارخانه فولاد از دیگر اقداماتی است که در مرحله بررسی صندوق توسعه ملی است و به زودی عملیاتی می‌شود.

 

عسگری، آب‌گرم و چشمه‌های قیر را از دیگر ظرفیت‌های دهلران برشمرد و افزود: قیر طبیعی مهم‌ترین فرصت سرمایه‌گذاری است که تاکنون چندین سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کرده‌اند اما به دلیل مشکلاتی از جمله واقع شدن در منطقه حفاظت شده این امر معطل شد اما خوشبختانه با تدبیر صورت گرفته سرمایه‌گذار، مجوز سرمایه‌گذاری در چشمه‌های قیر دهلران را اخذ کرده که این فرصت خوبی برای شهرستان است.

 

معاون برنامه‌ریزی استاندار ایلام از تاکید رئیس جمهور و معاون اول وی برای تعیین تکلیف پتروشیمی دهلران خبر داد و گفت: وزیر نفت وعده داده که پتروشیمی دهلران در آینده عملیات اجرایی آن تسریع و راه‌اندازی شود.

 

وی، با اشاره به نگاه مثبت دولت به شهرستان دارای قابلیت دهلران افزود: این نگاه تضمین‌کننده آینده روشن برای شهرستان و رسیدن شهرستان به جایگاه واقعی خود در حوزه نفت، گاز، کشاورزی و صنعت است.

 

عسگری واحدهای تولیدی استان را شامل واحدهای تعطیل، واحدهای تولیدی با ظرفیت پایین و واحدهای جدید یا نیمه تمام دانست و گفت: 64 واحد تعطیل در استان ایلام وجود دارد که قرار است از طرف بانک‌ها تا یک ماه آینده هیچ اقدامی در خصوص آنها نشود.

 

وی، از کمک به واحدهای با ظرفیت پائین و نیمه تمام خبر داد و خاطرنشان کرد: این مشروط به اراده صاحبان این واحدهای برای انجام کار است و تلاش می‌شود این واحدها احیا شوند.

 

معاون برنامه‌ریزی استاندار ایلام تاکید کرد: اگر کسی فکر می‌کند که چنانچه سرمایه در گردش آنها تبدیل به سرمایه ثابت شود و جریمه بخشیده شود یا سود دوره تقسیط دو سال افزایش یابد و یا واحدش امکان احیا دارد این ظرفیت برای کمک به آنها وجود دارد تا بتوانند به کار خود ادامه دهند و بیشتر از گذشته در عرصه تولید نقش‌آفرینی کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 456977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha