به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر امیرمحسن ضیایی، رییس جمعیت هلال احمر در مراسم اختتامیه دومین جشنواره هلال و رسانه با اشاره به پیشرفت سریع تکنولوژی در عصر جدید اظهار کرد: اخلاق گمشده انسان امروز است که علیرغم گم شدن پیشرفت های علم و تکنولوژی متأسفانه اخلاق هنوز پیشرفت چندانی نکرده است.
وی با اشاره به درگیری های اخیر کشور یمن اظهار کرد: متاسفانه در کشور بیست و چند میلیونی فقیر مردم، بیمارستان ها، مدارس، پل ها و خانه ها را مورد هدف بمب قرار می دهند که نشان می دهد هنوز بشر تا رسیدن به نقطه مطلوبی از اخلاق فاصله دارد.
وی ادامه داد: اخلاق هم فردی و هم اجتماعی است که ظهور دین در اخلاق فردی تجلی پیدا می کند که نتیجه آن سلوک جامعه است.
رییس جمعیت هلال احمر با تأکید بر لزوم صداقت، صداقت پیشگی، اخلاق مداری و دینداری تصریح کرد: جامعه اخلاقی و متدین با جامعه غیراخلاقی متفاوت است؛ همین است که در جوامع اخلاقی به اصول پایبند است چنانکه پیامبر ما پیامبر اخلاق بوده و ما را به رعایت اخلاق دعوت کرده است.
ضیایی خطاب به اصحاب رسانه گفت: رسانه هم اخلاق مختص خود را دارد که باید رعایت کند چرا که فرق شما و دیگران در همین جاست و اگر تنها به میزان توجه دیگران و بازخورد اخبار دقت کنیم با اخلاق متفاوت است.
وی رسانه را ستون چهارم مردم سالاری دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر جریان آزاد اطلاعات را نمونه ای از مردم سالاری عنوان می کنند؛ به همین علت رسانه نقش مهمی در ساخت جامعه و انعکاس بازخورد مردم برای تصمیم گیرندگان یک کشور دارد.
وی با تشبیه جامعه به انسان و مدیران به طبیب بیان کرد: طبیب نیاز به اطلاعاتی در خصوص وضعیت حیاتی بیمار دارد که هر قدر دقیق و جامع باشد به اتخاذ تصمیم درست برای مداوای بیمار کمک می کند در غیر این صورت نمی تواند به وظیفه خود عمل کند.
به گفته رییس جمعیت هلال احمر، از اصول حکمرانی خوب این است که فرصت داده شود چشم سوم اداره کننده جامعه در اعماق جامعه نفوذ کند.
وی خاطرنشان کرد: امروز با روش های گذشته نمی توان در حوزه اطلاع رسانی عمل کرد و باید برای انجام دقیق این کار مسلط به علم و دستاوردهای تکنولوژی روز باشیم.
ضیایی با اشاره به نقش و ارتباط رسانه با جمعیت هلال احمر تصریح کرد: هلال احمر یک نهضت جهانی است که 150 سال پیش یک فرد با وجدان بیدار از صحنه جنگی عبور و نهضت جهانی را شروع کرد که در حال حاضر 89 کشور عضو آن هستند که بزرگترین سازمان های داوطلبانه جهان شناخته شده است.
وی ادامه داد: هلال احمر کمتر توانسته خود را نشان بدهد و این به معنای تبلیغ نیست بلکه به معنای نشان دادن کارهای مختلف جمعیت است که به ماموریت های فردی خود عمل می کند.
رییس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: ماموریت رسانه ها این است که با این حوزه آشنا بوده و دانش، فناوری، آشنایی با طبع مردم، ارتباط با موضوع و فنی بودن از نشانه آنها باشد.
به گفته وی، تمام کارهای خیر از قبیل کاهش درد و رنج، صلح جویی، نوع دوستی و سلامت در ماموریت های هلال احمر که جهان شمول است، می گنجد.
وی همچنین از آمادگی هلال احمر برای همکاری با رسانه ها در راستای آموزش دادن و آموزش دیدن خبر داد و گفت: یکی از رسالت های بزرگ هلال احمر که سرلوحه کار آن است آموزش همگانی مردم اتخاذ شده است که باید مردم به صورت فراگیر تحت آموزش سطوح مختلف قرار گیرند.
وی در پایان هدف از برگزاری دومین جشنواره هلال احمر و رسانه را همدلی و همزبانی با رسانه و آشنایی مردم با خدمات جمعیت هلال احمر عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما