شیوه های نوین تدریس معارف، گستره معرفت اندیشی را تعالی می دهد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، گفت: شیوه های نوین تدریس معارف دین، گستره معرفت اندیشی را تعالی می بخشد.

حجت اسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به خبرنگار شبستان گفت: بهره گیری از سیستم آموزشی نوین از ضروریات عصر حاضر است.


وی توجه به بالا بردن استطاعت و توانایی در همه عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی را از رویکردهای اسلام برشمرد و ادامه داد: با توجه به اینکه در عصر انفجار اطلاعات، گستره ابزارهای ارتباط گیری نیز تغییر یافته است، بکار گیری این روش در ترویج معارف دین، از ضروریات است.


حجت الاسلام اشجری افزود: پویایی دین و مقتضیات اجتماعی حکم می کند که هم در حوزه نرم افزاری و هم در حوزه سخت افزاری، نیازمند تحول جدی باشیم.

 

هدف نظام کشور در راستای ترویج و تعالی دین است
وی با بیان اینکه دین برای تعالی بشر برنامه دارد، گفت: در این راستا شایسته است که چارچوب نظام که برآمده از معارف دین است، به پویایی و تکثیر در آموزش دین حرکت کرده و آن را توسعه بخشد.


حجت الاسلام اشجری ادامه داد: این شیوه ها لزوما به یاد گیری آموزه های صرف نیست، بلکه تامل در خود معارف دین و داشته های آن برای انتقال است.

 

شیوه های نوین تدریس، لازمه اصلاح نظام آموزشی کشور
وی با بیان اینکه کشور در سه بازه زمانی نیازمند تحول است، تصریح کرد: یک دوره کوتاه مدت که به "نقد و بررسی شیوهای فعلی" می انجامد، دوره میان مدت که "نو افزایی" در عرصه تدریس توجه دارد و "جوان گرایی" که می توان آن را وجهه ملت خود، قرار داد.


رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه برنامه ریزی بلند مدت چشم انداز کلان کشور را ترسیم می کند، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم این سه دوره را ترسیم کنیم، باید بدانیم که گذر از هر دوره جز با معارف دینی، امکان پذیر نیست.


وی اظهار داشت: شیوه های نوین انتقال معارف نه تنها منجر به تحول نظام آموزشی می شود بلکه می تواند در همه حوزه های اجرایی و نظام سازی کشور، تاثیر گذار باشد.

 

به کار گیری شیوه های نوین تدریس معارف، گامی در جهت معرفت افزایی
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، معارف دین را جزء فطرت بشری خواند و ادامه داد: انسان می خواهد پیش از آن که به باور برسد، ببیند و آزمایش کند و معارف دین نیز این قابلیت را دارد.

 

وی ادامه داد: آموزه هایی که فقط گفته شده اند، اما تسلسل آن و یا ریشه آن در عبور تاریخ مورد غفلت واقع شده اند، با بهره گیری از سیستم آموزشی و با ابزارهای نوین می توان دقت و وسواس علمی در انتقال معارف را صد چندان کرده و گستره معرفت اندیشی را وسعت ببخشد.


پایان پیام/

کد خبر 45750

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha