مجید میرباقری، بنیانگذار علم برتر دنیا در حیطه ذهن(ان ال پی) ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تغییر و تحول بنیادین در همه ابعاد زندگی همراه با آرامش، دادن آگاهی در جهت استفاده از توانمندی ها و رسیدن به سعادت و خوشبختی از خصوصیات علم «ان ال پی» است.
وی با بیان اینکه در شش سال اول زندگی، بخش اعظم شخصیت فرد ساخته می شود، افزود: انسان ها با آگاهی و شناخت در یک مرحله از زندگی خود بازمهندسی کرده و زندگی خود را تغییر داده و آنطوری که خودش می خواهد، زندگی را می سازد.
میر باقری با اشاره به اینکه انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند، تصریح کرد: یک دسته دائما در حال بازسازی گذشته بوده و دسته دیگر به نگرانی های آینده خود می پردازند که «ان ال پی» کمک می کند هر لحظه حال خود و آینده را بسازیم و ذهن را برنامه ریزی کنیم.
بنیانگذار علم برتر دنیا در حیطه ذهن، ادامه داد: زندگی همیشه توام با شرایط مطلوب و نامطلوب است که باید با آگاهی و با ارائه تکنیک ها شرایط نامطلوب را به مطلوب تغییر و یا آنکه آن را خنثی کنیم و سندروم به تاخیر انداختن را از بین ببریم.
وی با تاکید براینکه زندگی و داشتن شرایط خوب نسبی است، خاطرنشان کرد: عزت نفس به این معناست که ارزش انسان به داشته های بیرونی نیست بلکه باید با آنچه که دارد بهترین ارتباط و عاطفه را ایجاد کند و این اصل زندگی است.
میرباقری با اشاره به اینکه داشتن سواد آکادمیک کافی نیست، اذعان کرد: آدم باسواد باید در کنار سواد آکادمیک، سوادهای عاطفی، ارتباطی، مالی، آموزش و پرورش و سواد رسانه ای را دارا باشد.
وی بلوغ عاطفی را سواد عاطفی دانست و افزود: زندگی زنجیر به هم پیوسته است که سواد ارتباطی،بخش اعظم زندگی محسوب می شود.
میرباقری با بیان اینکه زندگی شناسنامه ای مهم نیست، تصریح کرد: زندگی واقعی در دو محور زندگی کلی و دلی تقسیم می شود که باید با علم جدیدی این زندگی را آنگونه که می خواهیم، بسازیم.
بنیانگذار علم برتر دنیا در حیطه ذهن با اشاره به اینکه سواد رسانه ای باید هدفمند استفاده شود، خاطرنشان کرد: همه این سوادها در دنیای امروز نیازمند علم «ان ال پی» است تا دنیا و دریچه ای جدید به همراه تکنیک به روی زندگی بگشاید.
وی «ان ال پی» را برنامه ریزی عصبی-کلامی عنوان و تصریح کرد: این علم، روانشناسی نوینی است که با روش عملکردی، تغییرات سریع را در زندگی ایجاد می کند.
میرباقری با تاکید براینکه ما باید از لحظه لحظه زندگی خود لذت ببریم، خاطرنشان کرد: ضمیر ناخودآگاه انسان مثل کامپیوتری است که باید روش برنامه ریزی مغز را بدانیم تا برنامه جدیدی را جایگزین برنامه قبل کنیم.
بنیانگذار علم برتر دنیا در حیطه ذهن تاکید کرد: ما باید توانمندی های درون خود را بشناسیم.
پایان پیام/
نظر شما